“Tas būs sliktāk nekā 90. gados. Nebūs elektrības, ūdens, gāzes “Jeļenas Golunovas pareģojums 2023. gada marta sākumam

Jeļena Golunova, pēc pašas ekstrasenses domām, redz dzīvi visās dimensijās. Pārdabiskā dāvana izpaudās viņas bērnībā. Tad meitene ieraudzīja istabā nepazīstamu sievieti.

Vecāki gāja cauri šai sievietei, neredzēja viņu un sākumā neticēja savai meitai. Tad arī mazā raganiņa iemācījās dzirdēt garus. Interese par melno maģiju, kas kļuva par iedzimtas burves specializāciju, pamodās tikai 30 gadu vecumā.

Jeļena Golunova sāka regulāri dzirdēt mirušo balsis. Ar pašas dāvanas palīdzību Golunova sāka palīdzēt cilvēkiem un pat konsultēja tiesībsargājošās iestādes bezvēsts pazudušo vai mirušo meklēšanā.

Kā savu mistisko spēku diriģents ekstrasenss izmanto zelta rotaslietas, melnu šalli un dunci, kas pilda maskas lomu, ar kuru nekromants ”noņem” pats savas asinis, lai sazinātos ar mirušajiem.

Mūsdienās slavenā ragana strādā un palīdz cietējiem. Golunova nesola brīnumus tiem, kas tiem netic, bet garantē palīdzību sarežģītās situācijās.

TV šova “Ekstrasensu kaujas” veidotāji ilgu laiku lūdza Golunovu kļūt par projekta dalībnieku. Dēls, kurš piedalījās raidījuma iepriekšējās 2 sezonās, palīdzēja mammu pārliecināt.

Jeļena Golunova uzskata par vienu no spēcīgākajām gaišreģu raganām, viņas prognozes vienmēr ir precīzas. Lai palīdzētu prognozēt nākotni, Jeļena bieži vēršas pie mirušiem cilvēkiem, jo, pēc viņas domām, viņi var parādīties jebkurā laikā un palīdzēt viņai paredzēt visneticamākos notikumus.

Lasi vēl: Vasilisa Volodina brīdina vienu zodiaka zīmi par briesmām 13. februārī: “Jūs varat ciest”’

Jeļena Golunova neiebilst pret sabiedrību un lielāko daļu laika izvēlas pavadīt savā vietā maģiskā studijā, tieši tur viņa pievēršas gariem, kas palīdzēja viņai redzēt nākotni.

 

Viņa savos pareģojumos redzēja šausmu lietas par šī gada martu – skati tālāk

Leave a Comment