Atklājas, kas ļoti aizdomīgs! Noticis jauns pavērsiens pazudušās māmiņas Annas Jansones lietā! 

Daudzi jau iepriekš izteikušies par aizdomīgām lietām, kuras saistītas ar pazudušās māmiņas Annas Jansones vīru. Lai gan viņa tik tiešām ir pazudusi tik ilgi un vēl nav atrasta, tas izraisījis ļoti daudz jautājumu.

Cilvēki jau sākuši mēļot, ka viņa nemaz tā arī netiks atrasta, jo speciāli visu izdarījusi tā, lai kaut kur slēptos. Citi izsakās, ka visticamāk ir iesaistīts pats vīrs, jo kā gan pēc notikušā var uzvesties tik ļoti mierīgi, tā it kā nekas nebūtu noticis?

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kurām 2024. gads būs labākais gads viņu dzīvē; vai esi viņu starpā?

Lasi arī: Vai Latvijā drīzumā atkal būs masveidā jānēsā sejas maskas? Eksperti skaidro pašreizējo situāciju

Lai gan jautājumu ir ļoti daudz, atbilžu ir maz, taču aizvien vairāk cilvēki uzskata, ka vīra neskaitāmie ieraksti sociālajos tīklos visu padara vēl dīvaināku, jo kā gan vīrs var sēdēt un tikai rakstīt, nevis reāli iet un darīt?

Šajā saistībā atklājies, kas pavisam dīvains un viņš atkal paziņojis vairākas lietas, kam cilvēki ļoti strikti sākuši pievērst uzmanību!

Vai tiešām viņš ir bez vainas, kā pats apgalvo, vai tomēr tam visam apakšā ir kādas saistītas lietas, lai atrastu sievu?

 

Viņš publiski izteicies, ka viņam nav ko slēpt, taču ļāvis uzdot dažādus jautājumus uz kuriem arī centies atbildēt. Pats gan vēlāk izteicās, ka vairākus ir padzēsis ārā, jo tie neesot bijuši adekvāti, bet vai tiešām tā ir bijis?

Protams, ka daudzi uzskata, ka tieši viņš ir vainīgs, jo tiek minēts uz viņa runas spējām un acīm, tad uzreiz ir redzami meli un satraukums, kā arī trīcoša runa. Tāpat runā saraustītus teikumus un dažreiz pats sajaucas savos teikumos.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kurām 2024. gads būs labākais gads viņu dzīvē; vai esi viņu starpā?

Lasi arī: Vai Latvijā drīzumā atkal būs masveidā jānēsā sejas maskas? Eksperti skaidro pašreizējo situāciju

Tālāk atkal tiek pieminēts, kāpēc normāls vīrs nefotogrāfē sievas bildes, bet jāņem un jāmeklē senas vecas bildes, kuras uzreiz nebija pieejamas? Soc Tīklos zīmē kartes un kaut ko posto sociālajos tīklos, bet nav tur ārā, lai reāli palīdzētu, “Tas vīrs” tāds ļoti aizdomīgs izskatās

“Rodas iespaids, ka vīrs pamatīgi manipulē ar izmeklēšanu, ja jau daudzi uzskata, ka kaut kas nav tīrs, tad varbūt tā arī ir?”

Daudzi cilvēki viņam iesaka pārstāt rakstīt komentārus internetā, bet gan steigšus iet uz purvu un meklēt sievu, jo ko gan citu šajā situācijā var darīt?

Viņš gan atbild, ka noteikti nav vainīgs un cenšas aizbildināties ar daudziem pamatojumiem un turpina atbildēt uz komentāriem, bet vai tiešām viss ir tik tīrs? Kādas ir Jūsu domas par notikušo?

Arī interesanti: Mamma mani atstāja veikalā, sakot: “Tu sabendēji man dzīvi!” Bet liktenis man piespēlēja kaut ko negaidītu!

Leave a Comment