Atklājas, kas iepriekš noklsusēts! Bricis paziņo, kas mūs patiesībā sagaida pēc pāris dienām!

LTV laika ziņu eksperts Toms Bricis šodien “Facebook” publicēja prognozi, kurā teikts: “Tuvojoties nākamajām dienām, siltums vēl saglabāsies pieticīgs, bet brīvdienās gaidāms siltāks laiks.

Vasara sākas atkarībā no vairākiem faktoriem, tostarp ģeogrāfiskā atrašanās vieta un klimats. Tradicionāli vasara saistās ar saules griezienu (saulstāvi), kas iezīmē vasaras saulgriežus. Ziemeļu puslodē, piemēram, vasara parasti sākas ap jūnija saulgriežiem (21. vai 22. jūnijā), bet dienvidu puslodē vasara iestājas ap decembra saulgriežiem (21. vai 22. decembrī).

Tomēr cilvēki var izmantot arī citus faktorus, lai noteiktu, kad sākas vasara, piemēram, temperatūras, dabas parādības (piemēram, ziedēšana, putnu migrācija) un tradicionālās kultūras norises. Dažādos klimatiskajos apstākļos un kultūrās “vasaras sākums” var būt atšķirīgs.

Tomēr, atskatoties uz pašreizējo meteoroloģisko situāciju un ņemot vērā jaunākos datu modeļus, var droši secināt, ka siltuma intensitāte tuvākajās dienās būs ievērojami augstāka nekā to iepriekšējās prognozēs paredzēts vai paredzēts ziņot.

Šis jaunais novērojums rada plašāku sapratni par gaidāmo laiku uz klimata dinamiku un tās ietekmi uz ikdienu. Bet nu laiks ķerties pie paša svarīgākā un aplūkot vai arī aukstums vēl atgriezīsies?

Laiks ķerties pie paša galvenā un aplūkot, cik tad patiesībā karsts gaidāms jau Tuvākajās dienās!

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment