“Atklāj savu slēpto maģisko spēku!”; Izvēlies vienu no mandalām un uzzini, kāds ir tavs spēks

Mandala sanskritā nozīmē “aplis”. Kā garīgs un rituāls simbols hinduismā un budismā, tas pārstāv Visumu. Caur spilgtām krāsām un simetriskiem ģeometriskiem rakstiem viņš attēlo kosmosa daudzās šķautnes, tā haotisko harmoniju. Mandalu daiļrunīgā simbolika ilustrē gan Visuma, gan cilvēka gara īpašības.

 

Ko par tevi saka tava mandala

Vai mūsu izvēle vienai mandalai atklāj citu par mūsu iekšējo es? Un kā! Viktorīnā, kuru mēs jums šodien piedāvājam, varat izvēlēties vienu no mandalām no augstāk esošajā fotoattēlā. Jūsu izvēle atklās, kāds spēks jūs raksturo un kā jūs to varētu izmantot labiem nodomiem.

1. Iznīcinātājs

Mandala ir saistīta un atgādina skatītājam kaut ko, kas “veicina labklājību”, “dara labu”, labklājību.

Pirmās mandalas rotācija pretēji pulksteņrādītāja virzienam liecina, ka šeit darbojas destruktīvi spēki. Bet tas nav nekas negatīvs.

Nepieciešams nosacījums, lai radītu kaut ko jaunu, ir spēja atbrīvoties no visiem nevajadzīgajiem apstākļiem, kas kavē jūsu evolūciju.

Dažreiz visa “sadedzināšana” var pavērt ceļu kaut kam radikāli jaunam. Tādējādi jūsu spēja būt iznīcinātājam var būt noderīga.

2. Piektais elements

Otrā mandala ir uzzīmēta, pamatojoties uz četriem dabas elementiem. Viņi parādās un darbojas harmonijā, un no tiem izriet mūsu spēki. Tomēr trūkst piektā elementa – Gara.

Tas ir garīgs elements, kas savieno dabas elementus. Jūsu spēks ir Mīlestība un savienība ar neiznīcīgo. Jūs ievedat aizmirsto Garu atpakaļ elementārajā vienādojumā.

3. Līdzsvars

Šī mandala ir uzzīmēta, pamatojoties uz skaitļa 6 mistisko spēku.

Lasi vēl: “Mājdzīvnieks jūs pastāvīgi pamodina agri no rīta, nedusmojies un nekrīti izmisumā!”; Uzzini kāds ir iemesls

Divi pretēji spēki, sievišķais un vīrišķais, darbojas, veidojot divus trīsstūrus ar sešām malām. Jūsu spēks nāk no šo spēku dinamiskā līdzsvara tevī.

Turpini lasīt, kāda ir pārējo mandalu nozīme, nākošajā lapā

Leave a Comment