Atkārto šo 3 vārdus, un visi ļaunprāši tev ies tev ar līkumu. Tici vai ne, bet šī frāze patiešām strādā!

Daudzi no mums ir saskārušies ar nepatīkamām situācijām, kad mūsu ceļā pagadās nedraudzīgi cilvēki, kas var sabojāt omu un aptumšot dzīvi.

Neatkarīgi no tā, kur atrodamies – darbā, sabiedriskā vietā vai pat tuvu draugu lokā – negatīvās enerģijas vienmēr atrod veidu, kā iefiltrēties mūsu dzīvē.

Taču – ir veids, kā norobežoties no jebkādām negatīvajām ietekmēm un likt nelaipniem ļaudīm izvairīties no mums vai iet ar līkumu. Viss, kas tev jādara, zemāk minēto trīs sakrālo vārdu atkārtošana.

 

Jā, no pirmā acu uzmetiena tā var šķist tikai vārdu kombinācija, bet tici man, tai ir neticams spēks! Vārdi ir atbildīgi par to, lai tava telpa vienmēr būtu piepildīta ar pozitīvu enerģiju, bet ļaunprāši vienkārši nespētu šajā telpā ielauzties.

Lasi vēl: Šajā Latvijas reģionā gaidāms milzīgs sniegputenis, kurš pietuvosies tuvākajās stundās; jābūt piesardzīgiem

Šī frāze ap mums veido enerģētisku gaismas lauku – tas ir sava veida vairogs, kas pasargā mūs no negatīvas ietekmes un piesaista mums tikai pozitīvus cilvēkus.

Atkārtojot šos vārdus, mēs aktivizējam savu psihisko un garīgo stāvokli, palīdzot pārraidīt pozitīvus signālus apkārtējai pasaulei. Turklāt šīs frāzes izteikšana pašreizējai negatīvajai videi dod signālu, ka esam gatavi ar savu klātbūtni izplatīt tikai gaismu un labestību.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment