Astrologi iepriecina ar prognozi: Viss janvāris būs kā liela baltā josla četrām zodiaka zīmēm

Astrologi paredz, ka janvārī četru zodiaka zīmju liktenī būs liela baltā svītrā, un tas būs viņu labākais laiks dzīvē! Šajā mēnesī īstenosies pašas kvēlākās vēlēšanās, parādīsies iespēja realizēt savus plānus un sapņus, atklāsies jauna jēga.

Cilvēki, kuri sapņoja par ģimenes papildinājumu, iegūs no debesīm iespēju saņemt pozitīvu grūtniecības testu. Tiem, kas gribēja pārcelties dzīvot uz citu vietu, saņems savu laimīgo biļeti uz jaunu pilsētu un jaunu realitāti.

Sapņojāt par precībām? Jūsu sapņu cilvēks izteiks jūsu rokas un sirds bildinājumu tieši janvārī, jo uz to ved visi ceļi. Un, protams, nauda. Kurš gan nesapņo par to, lai bankas kontā naudas uzkrājums būtu atliku likām.

Arī jums tas viss būs ļoti drīz, jau tuvākajā mēnesī, jo liktenis jau par to ir parūpējies un ved jūs pareizā virzienā.

Liela nauda, liela mīlestība, liela atbildība – tas viss ir tikai maza daļa no tā, kādu laimi jūs iegūsiet janvārī. Ikvienai no 12 zodiaka zīmēm 2023. gada pirmais mēnesis atnesīs kaut ko pozitīvu, bet četras zodiaka zīmes vienkārši peldēsies laimē!

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem janvāris viennozīmīgi kļūs par balto svītru, jo, saskaņā ar visiem debesu likumiem, šis ir jūsu pats galvenais mēnesis! Un šis janvāris nebūs izņēmumus, tas atnesīs daudz priecīgu mirkļu un labas ziņas.

Tikai viens apstāklis var janvārī neiepriecināt Ūdensvīrus: nāksies strādāt tajā laikā, kad dvēsele grib atpūsties. Bet toties rezultāts pārspēs visas cerības un prieks par algu būs ļoti liels, jo jums pietiks liela sapņa īstenošanai!

 

Skorpions

Skorpioniem janvāris kļūs par finanšu un enerģijas pacēluma laiku. Jūs jutīsiet, ka jums ir spēks gāzt kalnus. Astrologi iesaka jums izmantot šo zvaigžņu un planētas stāvokli, lai maksimāli palielinātu savu finanšu spilvenu.

Lasi vēl: Likteņa lutekļi: nosauktas trīs zodiaka zīmes, kurām 2023. gads būs triumfējošs

Gada sākumā jums nāksies saskarties ar nelabvēļiem, kas par jums izplatīs baumas. Nepievērsiet tam uzmanību, jo viņiem tas atspēlēsies. Visu janvāri jūs pavadīsiet labā noskaņojumā, bet vēlme radīt un gūt jaunus panākumus aizvedīs jūs pie lielākajiem mērķiem.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā 

COMMENTS

Leave a Comment