Ar 1. jūniju WhatsApp pārstās darboties, bet ne pilnīgi visiem. Kuriem tieši?

WhatsApp ir ērta ziņu apmaiņas vietne ar iespēju veikt zvanus un videozvanus, ar iespēju veidot ģimenes, kolēģu un draugu čatus. Šī vietne ir vienkārša un skaidri saprotama visiem – no bērniem līdz pensionāriem. Bez WhatsApp kā bez rokām, piekrītat? Ja jā, gatavojieties sliktām ziņām.

 

Kopš 2009. gadā tika palaists WhatsApp serviss, tā izstrādātāji turpina to uzlabot un modernizēt, lai piesaistītu maksimāli lielu auditoriju. Funkciju ziņā WhatsApp ir ievērojami paplašinājies, tagad lietotājiem ir pieejamas praktiski visas opcijas, kas nepieciešamas komunikācijai.

Tiesa, lai arī cik ļoti WhatsApp neveic uzlabojumus, pie pārsūtīšanas foto un video kvalitāte vienalga cieš. Bet tas nav galvenais servisa uzdevums. Šī vietne ir radīta, lai sazinātos un ar saziņu problēmu nav. Jebkurā gadījumā, pagaidām nav.

 

Jaunās izmaiņas

Vairākiem lietotājiem no šī gada 1. jūnija WhatsApp kļūs tikai par atmiņu. Šie lietotāji tiks atvienoti no pakalpojuma, bez pieejas ātrām ziņām, balss un videozvaniem.

Lasi vēl: Mūziķa Laura Reinika dzīvē skumjš un bēdīgs notikums: ”Man pat rokas sāka trīcēt”

Tas varētu būt nepatīkami pazaudēt ērtu un pazīstamu rīku. Par laimi, šis liktenis nepiemeklēs visus uzreiz. Cietīs tikai tie, kas izmanto novecojušus viedtālruņus vai viedtālruņus ar vecām operētājsistēmām.

 

Sākot ar pirmajām vasaras dienām WhatsApp pieeja tiks slēgta to viedtālruņu īpašniekiem, kas lieto sekojošas operētājsistēmas..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

  • <cite class="fn">browser</cite>

    Tas traki

  • <cite class="fn">Andris</cite>

    Nesaprotu, kāpēc vajag maldināt cilvēkus. No šī gada 24. oktobra minimālā Android versija būs 5.0. Tiem kuriem ir iOS 12 vai jaunāka operētājsistēma nekas nemainās. Tas rakstīts oficiālajā Whatsapp mājaslapā. Sandra Kovaļenko laikam nemāk skaitīt vai arī pārtulko tekstus no krievu valodas.

Leave a Comment