Ar 1. jūniju WhatsApp pārstās darboties, bet ne pilnīgi visiem. Kuriem tieši?

 

Sākot ar pirmajām vasaras dienām WhatsApp pieeja tiks slēgta to viedtālruņu īpašniekiem, kas lieto sekojošas operētājsistēmas:

– Android 5.1. Lollipop

– iOS 13

Kā arī jebkuras vecākas operētājsistēmas par šīm (jo mazāks cipars, jo vecāka programmatūras versija).

Kāpēc tas notiks?

Izstrādātāji nevēlas tērēt pūles un resursus novecojušas programmatūras uzturēšanai, kas citu starpā neatbilst mūsdienu drošības prasībām. Tā vietā viņi izvēlējās koncentrēties uz jaunu pakalpojumu iespēju izveidi un paplašināšanu.

 

Ja viedtālrunis “nevelk” jaunās funkcijas, tad tās ir viedtālruņa problēmas. Aptuveni šāda ir WhatsApp pozīcija. Ja viedtālrunim ir novecojusi sistēma, tad labākais risinājums ir to atjaunināt uz pēdējo versiju, jo tad viss darbosies.

Lielākoties viedtālruņu īpašnieki zina, kāda ir viņu operētājsistēma. Bet, ja nu tomēr to nezināt, to ir viegli pārbaudīt.

Savā ierīcē instalēto Android versiju var apskatīt sadaļā “Iestatījumi”. Tur atlasiet sadaļu “Par ierīci” vai “Informācija par tālruni”. Atlasiet informāciju par programmatūru. Tur atradīsi sadaļu “Android versija”. Ja jūsu Android versijas numurs ir lielākas par 5.1, WhatsApp atspējošana jūs neapdraud.

Lasi vēl: “Vai esi prātojis, kad tava vēlēšanās piepildīsies?”; Izvēlies ziedu pušķi un uzzini to

Ar iOS viss ir tieši tāpat. Vienīgi šajā gadījumā, ja programmatūras versijas numurs ir lielāks par 13, tad arī iPhone īpašnieks varēs turpināt lietot WhatsApp.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">browser</cite>

    Tas traki

  • <cite class="fn">Andris</cite>

    Nesaprotu, kāpēc vajag maldināt cilvēkus. No šī gada 24. oktobra minimālā Android versija būs 5.0. Tiem kuriem ir iOS 12 vai jaunāka operētājsistēma nekas nemainās. Tas rakstīts oficiālajā Whatsapp mājaslapā. Sandra Kovaļenko laikam nemāk skaitīt vai arī pārtulko tekstus no krievu valodas.

Leave a Comment