Aprīļa sākums pienācis ar skumjām ziņām: aizsaulē aizsaukts 48 gadus vecais aktieris, kurš parasti bija redzams galvenajās lomās

Vien 48 gadu vecumā no šīs pasaules prom devies talantīgs aktieris, kurš cīnījās par savu dzīvību līdz pēdējam. Šis aktieris galvenokārt tēloja galvenajās lomās visās filmās un seriālos. 

Sliktas ziņas Oskaru ieguvušās filmas “Kristus ciešanas” un Jāņa Kristītāja faniem. Kļuvis zināms par bulgāru aktiera Hristo Živkova n.ā.v.i., kuram bija tikai 48 gadi. Vīrietis aizsaulē devās no vēža.

1. aprīlī kļuva zināms, ka 48 gadu vecumā no o.n..k.o.l.o.ģ.i.j..a.s m.i.r.i.s Hristo Živkovs, kuru publika atceras kā Jāņa Kristītāja lomas izpildītāju.

Bulgāru aktieris tā arī nespēja uzveikt vēzi. Aktieris kļuva slavens pēc Mela Gibsona režisētās bibliskās drāmas “Kristus ciešanas” pirmizrādes, kurā viņš spēlēja vienu no galvenajām lomām.

Lasi vēl: Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra paziņo, ka šai cilvēku kategorijai konkrētais pabalsts tiks ieskaitīts līdz 30.aprīlim

Par šo skumjo ziņu sociālajos tīklos ziņoja aizsaulē devušos mākslinieka tuvinieki. Nav zināms, no kādas tieši vēža stadijas m.i.r.i.s Živkovs, kā arī nav zināms par l.e..t.ā.l..ā.s slimības raksturu.

Pagaidām netiek izpausts datums un vieta, kad notiks atvadīšanās no Hristo. Aktierim bija tikai 48 gadi.

 

Leave a Comment