Aprīļa pēdējās dienās laime un nauda nokritīs no zilām debesīm: nosauktas 4 Zvaigžņu zīmes, ar kurām tas notiks

 

Jaunava

Foto – Pexels

Aprīļa nogalē Jaunavām no vienas puses piedāvās daudz jaunu izaicinājumu, taču arī veiksme būs tepat, tamdēļ izaicinājumi būs kā pakāpiens augstāk saviem mērķiem. Atceramies, ka šie cilvēki ir ļoti precīzi, viņiem piemīt lieliskas organizatoriskās spējas, viņi ir prasīgi pret sevi un apkārtējiem – kā gan lai viņiem kaut kas neizdotos?

Ezotērikas speciālisti pārliecināti – aprīļa nogalē Jaunavas nesnaudīs, bet izmantos Visuma dotās iespējas pēc “pilnas programmas”.

Jaunavām ir raksturīga praktiskā pieeja un rūpīgi veltīta uzmanība dažādām detaļām, kas var būt noderīga, risinot sarežģītākas situācijas. Šajā laikā būs iespēja pārvarēt izaicinājumus, liekot lietā šīs savas rakstura īpašības.

Taču tāpat ezotērikas speciālisti sola, ka Jaunavām izdosies uzvarēt arī dažādos sportiskos izaicinājumos, kas, iespējams, līdz šim likās tikai nereāli sapņi. Tagad tie kļūs par īstenību.

Lasi vēl: Pastāvīgi jūties neizgulējies un noguris? Astrologi nosauc kāds ir ideālais gulētiešanas laiks saskaņā ar cilvēka Zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauvas ir pašpārliecināti cilvēki un aprīļa nogalē tieši tādiem veiksies visvairāk. Tas ir diezgan likumsakarīgi.

Ezotēriķi teic, ka aprīļa nogalē Lauvām ir jāļauj vaļa savam radošumam, jāsapņo un jāpiepilda savas fantāzijas – tā sacīt, jo vairāk sapņos, jo labāk būs. Šajā periodā šiem cilvēkiem arī izdosies tikt galā no pagātnes “rēgiem” un nepadarīto darbu astītēm, kas emocionāli viņus atbrīvos jaunam sākumam, kas, kā solīts, iestāsies tieši pēdējās aprīļa dienās.

Runājot par finansēm – lai arī, iespējams, aprīļa sākums nešķita diez ko cerīgs, mēneša nogale rādās pavisam citās krāsās – visticamāk, ka Lauvas saņems atpakaļ parādu atmaksu, uz kuru vairs necerēja, kā arī – sagaidāmi papildus ienākumi, kas arī nebija plānoti.

Zvaigžņu eksperti Lauvām mēneša pēdējās dienās iesaka doties uz dažādiem sabiedriskiem pasākumiem, jo arī tajos Visums ir sagādājis kādu pārsteigumu.

 

Leave a Comment