Aleksandrs Šepss: Padomājiet divreiz, vai pieņemt dāvanu, kas tiek nodota no rokas rokā

Viens no spēcīgākajiem medijiem šovos “Ekstrasensu cīņas” un “Stiprāko cīņas” Aleksandrs Šepss ieņēma goda vietu kā viens no žūrijas locekļiem jaunajā projektā “Ekstrasensi. Revanšs”, kurā dažādu “Cīņu” sezonu dalībnieki, kuri iepriekš neuzvarēja, ieguva vēl vienu iespēju parādīt savas spējas.

Ekskluzīvā intervijā Aleksandrs pastāstīja par projekta tabu, par savām attiecībām ar pārējiem žūrijas locekļiem, kā arī par savu darbu ar cilvēkiem.

– Aleksandr, kad jūs saņēmāt piedāvājumu piedalīties kā žūrijas loceklis projektā “Ekstrasensi. Revanšs”, vai jūs uzreiz piekritāt, vai tomēr pakavējāties, lai padomātu?

– Piekritu uzreiz, jo pats projekts mani piesaistīja ar savu oriģinalitāti un novitāti. Bija interesanti piedalīties ne tikai šādā krāšņā akcijā, bet atkal palīdzēt parastiem cilvēkiem.

 

– Tagad jūs esat, pirmkārt, novērotājs un esat nonācis, varētu teikt, “barikāžu” otrā pusē. Kā jūs jūtaties šādā lomā?

– Es jūtos lieliski, ņemot vērā, ka man ir iespēja kontaktēties ar visiem, kas atrodas filmēšanas laukumā. Es varu palīdzēt gan ekstrasensiem, gan varoņiem, kuriem vajadzīga palīdzība, gan sev. Šajā projektā mēs iegūstam vienkārši nenovērtējamas zināšanas!

– Vai ir grūti novērtēt savus kolēģus?

– Pilnīgi noteikti tas ir grūti. Katru reizi man nācās iejusties viņu vietā un līdz galam izjust visas šaubas un satraukumu. Varu teikt, ka vēl neesmu izkļuvis no ieraduma pats būt “stingrā uzraudzībā”, bet tagad jau vērtēju dalībniekus.

– Jums ir ļoti interesanta un daudzveidīga žūrija: jūs un Viktorija Raidos – spēcīgākie projekta “Ekstrasensu cīņas” dalībnieki, TV raidījumu vadītājs un iluzionists Iļja Larionovs, aktrise un TV raidījumu vadītāja Vera Sotņikova. Kā jūs kopā strādājat pie projekta?

– Brīnišķīgi! Visa mūsu kritika un trokšņainie strīdi bija tikai par labu, kā beigās izrādījās! Visi zina, ka strīdā dzimst patiesība – šovā “Revanšs” bija tikai tā un ne citādi! Mēs uz visu šo pārbaudījumu raudzījāmies un jutām atšķirīgi, tāpēc vērtējumi a priori nevarēja būt līdzīgi.

– Vai filmēšanas laukumā jums ir kādi tabu?

– Protams!!! Tie radās vēl pirms tika ieslēgtas pirmās kameras. Katram ekstrasensam ir savs noteikumu saraksts, kurus viņš ciena pāri visam. Viens no spilgtākajiem “noteikumiem” jebkurā mistiskā projektā ir divreiz padomāt, vai ņemt dāvanu, kas jums tiek nodota no rokas rokā.

Lasi vēl: Bez agrīna atkušņa: ir kļuvis zināms, kādi laikapstākļi būs marta sākumā

– TNT skatītāji ir pieraduši redzēt jūs tiešu, stingru, savu nostāju aizstāvošu. Kā jūs varat burtiski raksturot savu raksturu 5 vārdos?

– Maģisks un iedvesmojošs empāts, kas dzird un mīl Visumu! Zinu, nav pieticīgi, bet tas ir fakts.

– Runājot par jūsu dāvanu, vai tā laika gaitā attīstās pati no sevis? Vai arī, kā jebkurā biznesā, jums ir pastāvīgi jāuzlabo, jāmācās un “jāpaaugstina kvalifikācija”?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment