Aleksandrs Šeps stāsta: Tikai 4 zodiaka zīmes sajutīs oktobra mēnesī patieso ”naudas lietu”

Neskatoties uz zvaigžņu un planētu slikto noskaņojumu, jūs joprojām varat vismaz noturēties virs ūdens. Šīm zodiaka zīmēm oktobra mēnesī ir gaidāms ”naudas lietus”. 

Pasaulē turpinās krīze, taču būs cilvēki, kuriem ar naudu veiksies labāk nekā citiem. Astrologi ir sastādījuši to Zodiaka zīmju reitingu, kuras oktobrī varēs kļūt bagātas.

Kopumā astroloģiskā vide oktobrī būs ļoti mainīga un ne pati patīkamākā darbam un finansiālajai aktivitātei kopumā, taču turpmāk aprakstīto zīmju pārstāvjiem būs nedaudz vairāk iespēju iedzīvoties bagātībā nekā citu Zodiaka zīmju pārstāvjiem.

 

Lauva

Šīs Zīmes pārstāvjiem oktobrī ļoti paveiksies, taču tikai tad, ja viņi apdomīgi izvērtēs notiekošo. Pirkumi, investīcijas – visam vajadzētu pieiet ar īpašu piesardzību. Pirms doties uz banku, rūpīgi jāizsver visi riski.

Veiksme būs kaprīza, un ne vienmēr veiksies. Taču planētas sniegs Lauvām tieši tikpat daudz labvēlīgu iespēju. Astrologi iesaka izšķirties par savām vēlmēm un noteikt skaidru summu, kas segs to piepildījumu.

Lasi vēl: Iespējams pavisam drīz šīm automašīnām Latvijā tiks liegta tehniskā apskate un piedalīšanās ceļu satiksmē

Jaunavas

Jaunavām izdosies piepildīt daudzus sapņus, tostarp arī lietišķus. Lai to paveiktu, tev vienkārši jābūt pacietīgam un jāuzlabo savas prasmes. Tieši augsta līmeņa zināšanas un profesionalitāte būs galvenā ienākumu aizraušanās.

Vismaz šie cilvēki spēs ietaupīt jau pieejamo naudu un, pielikt zināmas pūles – nopelnīt. Astrologi iesaka atrast cienīgu finanšu izlietojumu: izdevīgi investēt, iegādāties kaut ko vērtīgu un vajadzīgu vai arī ietaupīt. Ar naudu var rasties sarežģījumi, tāpēc piesardzība būs ļoti noderīga.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment