“Saņemiet īpašo ziņojumu, kas jums varētu būt nepieciešams šodien!”; Izvēloties kādu no dārgakmeņiem

Pasaulē, kas bieži šķiet satriecoša un haotiska, ir svarīgi apstāties un atrast mirkļus pārdomām un norādījumiem.

Mums visiem ir dienas, kad mēs ilgojamies pēc zīmes, maiga pamudinājuma no Visuma, lai atgādinātu mums, ka esam uz pareizā ceļa, vai sniegtu tik ļoti nepieciešamo pārliecību.

Kā būtu, ja es jums pateiktu, ka dārgakmeņu mirdzošajos dziļumos slēpjas iespēja atklāt īpašu vēstījumu, kas radīts tieši jums?

1. dārgakmens: paaugstiniet savu pašcieņu

Katrs cilvēks uz šīs planētas ir pelnījis izbaudīt dzīves svētību pārpilnību – mīlestību, uzmanību, panākumus un cieņu. Tāpat kā lietus, kas līst pār mums visiem, un saule, kas spīd pār mums visiem vienādi, šīs dāvanas ir domātas katram no mums.

Bet dažreiz mūs aiztur ierobežojošu uzskatu važas, it īpaši, ja runa ir par mūsu pašvērtību.

Tas ir tā, it kā mēs valkātu aizsargtērpu, lai pasargātu sevi no savas patiesās būtības, jo dziļi mēs baidāmies. Mēs baidāmies, ka mūs nepieņems, ka neuzskatīs par cienīgiem.

Tomēr ļaujiet man jums apliecināt, mans dārgais draugs, ka zemais pašvērtējums ir nekas vairāk kā maskētas bailes. Tā ir tā mazā balss tavā galvā, kas čukst, ka tu to neesi pelnījis, ka tev nevajadzētu pat mēģināt. Bet šī ir patiesība – bailes var izraidīt no jūsu dzīves.

Jūs esat pelnījuši dzīvot brīvi no baiļu tvēriena, jo šī nav dzīve, kuru jums bija paredzēts piedzīvot. Uz brīdi iedomājieties eksistenci, kurai jūs no visas sirds ticat un paziņojat: “Es esmu mīlestības, panākumu un cieņas vērts, tāpat kā jebkurš cits.”

Ja jau esat pieņēmis šo spēcinošo domāšanas veidu, tad bravo! Jūsu ceļojums jau ir sācies, un jūs gaida neticamas pārvērtības.

Bet, ja jūs joprojām cīnāties ar pašcieņas problēmām, tagad ir laiks atbrīvoties no ķēdēm, kas jūs kavē.

2. dārgakmens: aptveriet dzīves plūsmu

Ir pienācis laiks atmest pretestību un no visas sirds uzņemties skaisto dzīves ceļojumu. Tas ir aicinājums iedvest drosmi un cerību katrā mirklī, piepildot savas dienas ar mērķtiecības un piepildījuma sajūtu.

Vai esat kādreiz ievērojuši, cik bieži mēs izdomājam iemeslus un attaisnojumus, kāpēc nevaram piepildīt savas dziļākās vēlmes? Šie sevis noteiktie ierobežojumi neļauj mums izjust patieso būtību tam, kas mēs esam un uz ko esam spējīgi.

Bet dziļi jūsu būtības dziļumos slēpjas apziņa, kas ilgojas pēc kaut kā neparasta, kaut kā aizraujoša, kas caurstrāvo jūsu eksistenci.

Tomēr, mans dārgais draugs, atgādināšu, ka patiesa atlīdzība nāk roku rokā ar pūlēm un aktīvu līdzdalību. Visums ar nepacietību gaida jūsu apzināto līdzdalību, kas ir gatavs saskaņot savus spēkus ar jūsu nodomiem.

Uzticieties, ka jūsu sirds zina, ko jūs patiesi vēlaties, jo tajā ir atslēga uz jūsu mērķi un kaislību šajā zemes dzīves dejā.

Tāpēc es aicinu jūs nodoties dzīves ritmam. Atlaidiet pretestību un ļaujiet straumēm vadīt jūs pretī jūsu sapņiem. Skatiet izaicinājumus kā izaugsmes un transformācijas iespējas.

Veiciet šo ticības lēcienu un bezbailīgi dejojiet starp prieka un gandarījuma melodijām.

Ja jau esi iegrimis šajā harmoniskajā dejā, tad nosvini! Jūsu dzīve pakāpeniski mainās, un jūs gaida brīnišķīgas iespējas.

Bet, ja jūs joprojām atrodat savu pamatu, ziniet, ka ceļš uz padošanos un dzīves pieņemšanu jums vienmēr ir atvērts.

Turpini lasīt, kādas ir pārējās ziņas no dārgakmeņiem, nākošajā lapā

Leave a Comment