Aleksandrs Šeps pastāsta savu prognozi: 5 zodiaka zīmes, kuras augustā kļūs bagātākas

Jaunava

Šis ir laiks darīt visu, kas ir jūsu spēkos, lai izveidotu un uzturētu savu stabilo finansiālo pamatu. Profesionālo attiecību uzlabošana un jaunu paziņu veidošana prasīs no jums zināmu laiku un pūles, taču tas ātri vien atmaksāsies ar finansiālu atlīdzību. Tagad ir ārkārtīgi svarīgi dalīties idejās un stratēģijās ar citiem cilvēkiem.

 

Skorpions

Nauda pie jums plūdīs kā upe, bet horoskops brīdina, ka nekādā gadījumā nevajag aizņemties, jo tad būs grūti atdot aizdotos līdzekļus un pašam neieslīgt parādos.

Tas attiecas gan uz kredītu ņemšanu, gan aizņemšanos no draugiem. Jūs esat lieliski spējīgs nopelnīt tik daudz naudas, cik nepieciešams.

 

Lasi vēl: Kāds vīrietis stāsta par nervu stindzinošu atgadījumu pie kāda no ezeriem, kur svešs bērns kliedzis: ”Es slīkstu”

Lasi arī: Pamanīju, ka meita krasi nokritusies svarā, un nolēmu viņu apciemot. Tas, ko uzzināju, mani satrieca līdz sirds dziļumiem!

Ūdensvīrs

Radošas idejas nāks pie jums viena pēc otras, bet realizēt dzīvē tās būs ārkārtīgi vienkārši. Apkārtējie ir gatavi palīdzēt īstenot jūsu visdrosmīgākās idejas. Turklāt darbavietā jūs apbrīnos kolēģi un priekšnieki. Visticamāk, jums tiks piedāvāts paaugstinājums amatā vai algas pielikums.

 

Arī interesanti: Savulaik par vienu no bagātākajiem cilvēkiem Latvijā uzskatītais Fiļs cer iegūt arī bijušās sievas vecāku īpašumu

Leave a Comment