“Parādi cilvēkam kādu no kristāliem un uzzini, ko no viņa sagaidīt”- Izvēlies kristālu

Cik bieži mēs uzdodam jautājumu: “Kas ir cilvēka prātā?” Galu galā dažreiz ir grūti saprast, kas notiek otra cilvēka galvā. Īpaši tas attiecas uz draudzīgiem kolēģiem vai draudzīgiem kaimiņiem. 

 

Vai viņi patiešām ir tādi cilvēki, kādi šķiet pirmajā acu uzmetienā, vai arī viņi slēpj savas patiesās krāsas?

Tavā priekšā ir 4 skaisti kristāli, izvēlies sev vispievilcīgāko un vēlies to paņemt rokās.

 

Dzeltens kristāls

Ja cilvēks izvēlējās šo kristālu, tad tas norāda, ka tev ir cilvēks ar lielām ambīcijām un labām līdera īpašībām, iespējams, manipulators. Spēj spēcīgi ietekmēt cilvēkus, zina, ko, kam un kā teikt. Tas viņam ļauj ātri un efektīvi sasniegt savus mērķus. Prasmīgi iegūst maksimālu labumu no jebkuras situācijas, kas rodas.

Viņu var saukt par egoistu, taču savai videi viņš drīzāk ir neatlaidības un gribasspēka iemiesojums. Tomēr der atcerēties, ka šādai vēlmei sasniegt savus mērķus var būt arī negatīvas sekas. Šāda pieeja var radīt spriedzi komandā un vairumā gadījumu viņš izvēlēsies savas intereses, nevis sabiedrības.

Rozā kristāls

Ja cilvēks ir izvēlējies šo kristālu, tad tas norāda, ka viņš atrodas meklējumos. Tas, ko viņš dara tagad, viņam neder un viņš meklē iespēju atrast ko jaunu. Visticamāk, tavā priekšā ir cilvēks, kurš no visa spēka cenšas izvairīties no grūtībām un pienākumiem, kas nozīmē, ka viņam ir grūti atklāt savas spējas.

Lasi vēl: “Skumjas ziņas aktieru dzīvē!”; 94 gadu vecumā mūžībā devies slavens aktieris, ziņo viņa aģents

Viņš neļauj sev to darīt, pārliecinot, ka tas “nav viņa”, ka netiks galā, ka viņam nevajag/nav vienalga. Tomēr, ja viņš ticēs sev un saviem spēkiem, viņš varēs sasniegt daudz vairāk, nekā viņam ir pašlaik, jo viņa potenciāls ir milzīgs. Ja esi šis cilvēks, apzinies, ka ceļš uz labāku dzīvi sākas tieši tad, kad visvairāk vēlies no tā atslēgties, tas vienmēr prasīs no tevis pūles un pacietību, taču ticība savām spējām būs galvenais tavs dzinējspēks, neļaujiet ambīciju un šaubu trūkumam jūs apturēt.

Turpini lasīt, kādas ir pārējās kristālu nozīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment