Aktrise Mirdza Martinsone vēlas savā dzīvē spert milzīgu soli ”Es esmu gatava pat sliktākajam”

Dailes teātra leģendārā aktrise Mirdza Martinsone prāto, kā varētu būt noderīga Zemessardzē. Viņa interesējas, vai arī seniori var kļūt par savas dzimtenes sargiem.

Sarunā ar izdevumu “Privātā Dzīve” aktrise stāsta, ka viņas dēls Mārtiņš Matīss Vērdiņš ir dzimtenes patriots un iestājies Zemessardzē, un apmeklē visas nepieciešamās nodarbības. Zemessardzē pieteikusies arī dēla draudzene.

Arī Martinsone sākusi prātot, kā var būt noderīga: “Dēlam jautāju, vai arī es varu tur pieteikties. Gribēju uzzināt, vai arī seniori var kļūt par savas dzimtenes aizsargiem. Gan jau Zemessardzē atrastu sev nodarbi, piemēram, es varētu vadīt runas nodarbības,” joko aktrise.

Aktrise Mirdza Martinsone 16. augustā svinēs savu 71. dzimšanas dienu. “Apollo.lv” jau vēstīja, ka domas par gaidāmajām svinībām aizēno satraukums par nākamās apkures sezonas rēķiniem un straujo cenu kāpumu, raksta apollo.lv.

Lasi vēl: Svarīgi Latvijā: No nākamās nedēļas Valsts policija sāks šādi pārbaudīt visus autovadītājus!

Martinsone arī stāstīja, ka nezina, vai šogad viņu varēs redzēt uz skatuves, jo uzaicinājumu spēlēt kādu jaunu lomu viņai šobrīd neesot. Tas, vai aktrisei būs darbs, ir neziņas plīvurā tīts.

Apollo.lv

Leave a Comment