Aizsaulē devies ievērojams aktieris ar milzīgu pieredzi šajā jomā; viņu pat godināja elitāri cilvēki

Viņš nekad neatteicās no iespējas smieklīgi ģērbties un mīlēja izskatīties koši. Viņam bija labākie uzvalki, kurus viņš nebaidījās vilkt arī ikdienā. 

Liktenis daudzkārt ir sagādājis nepatīkamus pārsteigumus. Protams, jūs nevēlaties ticēt likstām, bet dažas sakritības ir satraucošas. Ir tikai vērts dalīties savā priekā ar citiem, jo viss krasi mainās. Bet ar bēdām sistēma tā nedarbojas.

Ja cilvēks dalās savās bēdās ar citiem, tās nekļūst mazākas. Tev jābūt gatavam arī tam, ka cilvēkiem patīk izsmiet, nosodīt, izplatīt tenkas. Rezultātā jau tā grūts laiks var kļūt vēl sliktāks.

Ikvienam ir tuvi cilvēki. Labāk ir dalīties ar viņiem savā priekā vai bēdās. Tuvi cilvēki nekad tev nevēlēs ļaunu, tādēļ ir nepieciešams izrunāties labāk ar savu ģimeni.

 

Izpildi šo testu: 

Vai tu zini no kurām populārām ārzemju filmām ir šie kadri?

Pārbaudi savas zināšanas un aizpildi testu par slavenām ārzemju filmām!

1 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

2 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

 

Aizsaulē devies slavens amerikāņu aktieris Edijs Driskolls.

Edijs aizsaulē devās Losandželosas k*ī*i*ā.  Skumjo vēsti apstiprināja aktiera tuvs draugs Džimijs Palumbo. Driskollam bija brālis Denijs.

Mākslinieka piemiņu godināja elitārajā klubā-restorānā Dimples, kur viņš bija pastāvīgs izklaidētājs. Atpūtas vietas sociālo mediju kontos tika publicētas fotogrāfijas, kurās Edijs bija redzams savos krāsainajos uzvalkos, kad viņš strādāja uz skatuves.

 

“Lūdzu, veltiet brīdi, lai godinātu Edija Driskolla piemiņu…. Viņš bija jautrākais un talantīgākais cilvēks, kāds jebkad strādājis Dimples, lai gan deviņas reizes tika atlaists no darba. “Kā tu uzdrīkstējies!” – viņš teiktu un pēc tam mūs labotu, sakot, ka tas bija vairāk nekā deviņas reizes.

Lasi vēl: Kāds seniors soctīklos publicējis ļoti nepatīkamu starpgadījumu ar ”Bite”; Viņš atzīst, ka nožēlo savu izvēli

Viņš nekad neatteicās no iespējas smieklīgi ģērbties un mīlēja izskatīties koši. Viņam bija labākie uzvalki. Viņa ļoti pietrūks daudziem cilvēkiem, īpaši mūsu Dimples ģimenei,” teikts paziņojumā.

 

Leave a Comment