Nežēlīgs negatīvisma trieciens: 2 zodiaka zīmēm dilstošā mēness enerģija līdz 27. jūlijam radīs kaitējumu

Šo zodiaka zīmju pārstāvjiem būs visnotaļ grūti pārdzīvot šo periodu

Astrologi nosaukuši zodiaka zīmes, kurām nopietnu kaitējumu atnesīs dilstošā mēness spēcīgā enerģija. Karmiskais tarāns līdz 27. jūlijam nogāzīs no kājām divu zodiaka zīmju pārstāvjus, bet veiksmes fortūna no viņiem pilnībā novērsīsies. Šiem nelaimīgajiem būs visnotaļ grūti pārdzīvot šo periodu, ja viņi laikus nesakopos spēkus.

Zvaigžņu speciālisti norāda, ka tieši tagad dilstošais mēness atrodas ceturtajā fāzē, kas noslēdzas ar augoša mēness rašanos. Spēks un enerģija šajā laikā ievērojami mazinās, un tāpēc astrologi iesaka pabeigt visas lietas. Attiecīgo zodiaka zīmju pārstāvjiem vislabāk izvairīties no konfliktiem gan biznesā, gan privātajās attiecībās. Ievērojami palielināsies strīdu un šķiršanās risks.

Lasi vēl: Iegūts jauns radiosignāls: zinātnieki ir spējuši sadzirdēt kosmosā sirdspukstus

Vēžiem šajā laikā nevajag gaidīt ātru notikumu attīstību. Tagad viņiem daudz ko nāksies darīt patstāvīgi vai arī vajadzēs meklēt esošo problēmu risinājumu. Dažas lietas vispār var aizņemt daudz vairāk laika nekā plānots, tāpēc ir vērts izrādīt lielāku aktivitāti un pieaugt pacietībā. Zvaigznes iesaka veltīt uzmanību tuviem cilvēkiem – viņi palīdzēs pārvarēt daudzas grūtības un problēmas.

Turpini lasīt tālāk

Leave a Comment