4 zvaigžņu zīmju pāri, kas nekad nesadzīvos viena ar otru – tiešām nekad!

Lai attiecības būtu laimīgas, pie tām pastāvīgi jāstrādā. Bieži gadās situācijas, ka kāds no laulātajiem pēc pirmā strīda skrien pie vecākiem. Šajā gadījumā jums nevajadzētu turēt attiecības. Bet gadās, ka partneriem vienkārši patīk ciest attiecībās līdz noteiktam brīdim.

Auns-Skorpions

Šīs zīmes ir nesavienojamas visos veidos. Viņu intereses saduras burtiski visās darbības jomās.

Ūdens un Uguns ir pretrunīgi elementi, taču, ja vēlas, viņi var atrast kompromisu. Bet šajā pārī konflikti slēpjas daudz dziļāk.

Gan Aunam, gan Skorpionam patīk, ja viņiem paklausa. Partneri nodarbojas tikai ar segas vilkšanu viens otram pāri. Viņi ir tālu no kompromisa. Viņi vienmēr sacentīsies un strīdēsies.

Dvīņi-Mežāzis

 

Dvīņi bieži rīkojas vieglprātīgi, jo viņiem tā šķiet. Diez vai viņi par kaut ko konsultēsies ar izsvērto un loģisko Mežāzi. Mežāžiem riebjas, ja kāds pārkāpj neizteiktus noteikumus. Viņi noteikti parādīs Dvīņiem, kur viņi kļūdās.

Dvīņiem ir sveši jebkādi ierobežojumi, tāpēc Mežāži būs nikni.

 

Vēzis-Lauva

Vēži ir tipiski romantiķi un melanholiķi. Viņiem nepatīk, ja kāds mēģina ielauzties viņu iekšējā pasaulē. Bet Lauvas nevar iedomāties dzīvi bez tā.

Lauvas ir pieradušas visus apgaismot ar gaismu un sagādāt prieku. Vēži sapņo palikt vieni. Attiecības būs laimīgas, ja partneri nesadursies viens ar otru. Bet diez vai tas ir iespējams attiecībās kopumā.

 

Strēlnieks-Zivis

Strēlnieki pastāvīgi ir kustībā. Viņi vienkārši nevar dzīvot bez viņa. Par kaut kādu izmērītu, klusu dzīvi te nevar būt ne runas.

Strēlnieka izpratnē ģimene ir tad, kad partneris visu dara viņu vietā. Taču Zivīm šis noteikums diez vai patiks, jo viņas nepieskatīs Strēlniekus.

Lasi vēl: Marinēti tomāti ar sīpoliem: mēs tev iemācīsim 3 pavisam vienkāršus trikus

Abi cieš šajās attiecībās. Strēlnieki netaisās piekāpties. Un Zivis turpina ticēt, ka kādreiz viss būs savādāk.

Leave a Comment