2.augusts – ir svēta diena, kas uz visiem laikiem mainīs tavu likteni un tam ir pamatīgs iemesls

Divas reizes mēnesī Visumā atrodas enerģija, kas īpaši ietekmē mūsu dzīvi. Mūsu nākotnes liktenis ir atkarīgs no tā, kā mēs pārvaldām šo enerģiju. Šī enerģija nāk noteiktās Mēness dienās.

Šīs Mēness dienas sauc par Ekadaši.

Vēdu tradīcijās Ekadaši tiek uzskatīta par svētu dienu, ko Dievs īpaši mīl. Mums ir dota iespēja pacelties jaunā līmenī savā garīgajā attīstībā, atbrīvoties no ciešanām un slimībām un uzlabot savu karmu. Ikviens, kurš ievēro Ekadaši, saņem svētības no augšas garīgās un fiziskās veselības un stipras ticības veidā.

Vēdās teikts, ka Ekadaši ir īpaši radīts, lai cilvēks varētu attīrīties un garīgi celties. Ekadaši spēks ir tik liels, ka gavēnis šajās dienās sniedz atbrīvošanos no nelabvēlīgas karmas, slimībām un nelaimēm.

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Burvju dienas, kas rada brīnumus: nepalaidiet garām, ja vēlaties uzlabot savu dzīvi un mainīt likteni

Šī gada diena ir īpaša un ļoti nozīmīga. Es jums pastāstīšu, kāpēc un ko ar to darīt.

Kamika (Krišna) Ekadaši sākas 31. jūlijā un beidzas 2.augustā. Šis Ekadaši ir visu dienu dievišķākais Ekadaši. Viņam ir unikāls spēks.

Kāpēc?

Tagad ir periods, ko sauc par Čaturmasju. Šis īpašais laiks sākās apmēram pirms nedēļas un ilgs līdz 12. novembrim. Čaturmasja ir svēts periods, kas ilgst 4 mēnešus, ko sauc par “Dievu nakti”. Šajā laikā Kungs Višnu un visi padievi guļ, un Kungs Šiva valda pār Visumu. Tāpēc dažādas askēzes ir ļoti labvēlīgas Čaturmasijā, tās nes lieliskus rezultātus.

Vēdās teikts, ka Čaturmasja ir materiālās darbības pārtraukšanas laiks. Labāk neplānot kāzas, nepārcelties, un, ja iespējams, atteikties no lielām investīcijām, finanšu pasākumiem un ilgtermiņa projektu uzsākšanas. Jo dievi šajā laikā guļ un nevar dot savas svētības.

Lasi vēl: Kā iztīrīt tējkannu no kaļķakmens, izmantojot marinādi un minerālūdeni: neparastas metodes

Čaturmasja perioda jēga ir uzkrāt iekšējo spēku, izmantojot askēzes, lai vēlāk jūs varētu rīkoties efektīvi.

No astroloģijas viedokļa Čaturmasja praktiski sakrīt ar retrogrādā Saturna periodu, kad notiekošā karmiskais raksturs ir īpaši augsts un ieteicams šo laiku pavadīt pēc iespējas askētiskāk, pieticīgāk un pēc iespējas vairāk kalpot citiem, strādāt. citu labā un pēc iespējas vairāk laika veltīt garīgajai praksei.

Tomēr svarīgākais būs tālāk..

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment