Auns uz Minheni, Lauva uz Parīzi: Noskaidro, kuru Eiropas pilsētu ir vērts apmeklēt tavai zodiaka zīmei

Astroloģe Lorēna Eša salīdzināja katru zodiaka zīmi ar Eiropas pilsētu, kuru tai vajadzētu apmeklēt. Rezultāti ir ļoti interesanti.

Auns – Minhene, Vācija

Tā kā Auns ir pirmā Zodiaka zīme, viņam piemīt daudz vairāk enerģijas nekā citiem cilvēkiem. Auniem patīk sākt dienu agri, lai viņi nepalaistu garām ne mirkli. Jūs vēlaties pavadīt atvaļinājumu tur, kur varat atpūsties, neieslīgstot sīkumos vai nevajadzīgās detaļās. Ir pienācis laiks rezervēt biļeti uz Minheni, lai baudītu labu ēdienu, gardu alu un ballītes, kas ilgst līdz agrai rīta stundai.

Vērsis – Dublina, Īrija

Vērsis nav pazīstams kā piedzīvojumu meklētājs. Jūs labprātāk atpūšaties mājās, kad neesat aizņemti ar smagu darbu. Savā karjerā esat apņēmīgs un disciplinēts, un tieši tādu pašu pieeju jūs izmantojat, plānojot brīvdienas. Tā vietā, lai steigtos no vienas vietas uz otru, jūs dodat priekšroku ceļojumam, kurā varat iegremdēties kultūrā un pieredzē. Atpūtieties Dublinas nesteidzīgajā un mājīgajā dzīvesveidā. Sākot ar  vēsturisko arhitektūru un bruģētajām ielām un beidzot ar gardiem ēdieniem un dzērieniem, ko var baudīt savdabīgos krodziņos, Dublinā ir daudz unikālu apskates objektu.

Dvīņi – Lisabona, Portugāle

Dvīņi ir atvērti un nepiespiesti. Viņiem patīk paplašināt savas robežas, apmeklējot jaunas vietas un iepazīstot jaunus cilvēkus, kurus ikdienā nesastapsi. Tur, kur citi varētu pārspīlēt ar pētniecību, tu ienirsti nezināmajā un atrodi kaut ko aizraujošu visnegaidītākajās vietās. Lisabona ir Portugāles galvaspilsēta un viena no kolorītākajām un modernākajām pilsētām Eiropā. Jūs jutīsieties tā, it kā būtu nokļuvis citā pasaulē, iegrimis vēstures, virtuves, mākslas, arhitektūras un naktsdzīves kausējamā katlā. Šajā pilsētā ir tik daudz ko darīt, ka, iespējams, jūs nekad nevēlēsieties to pamest.

Vēzis – Komo, Itālija

Jūs esat slaveni mājās sēdētāji, taču jums piemīt arī piedzīvojumu alkas, kas var kādu pārsteigt. Bet svarīgākais ir pārliecināties, ka jums ir ērti. Ceļojumam tev ir jāsagādā tikpat lielu prieku kā brīvdienas mājās, tāpēc, ja jau dodies prom, tad tikai kaut kur, kur ir vērts pavadīt laiku. Alpu pakājē izvietotais greznais kūrorts Komo ezera krastā ir ideāla fantāzija, lai aizbēgtu no realitātes jebkurā gadalaikā. Izbaudiet laiskās dienas, pilnas dzērienu un sauļošanās vasaras mēnešos, vai kakao un krāšņos sniegotos skatus, kad temperatūra sāk pazemināties.

Lauva – Parīze, Francija

Kad runa ir par ceļošanu, tev ir vajadzīga vieta, kur vari rādīt priekšnesumus un labi pavadīt laiku. Tu meklē pilsētu, kurā ir tikpat daudz izpriecu un talantu, kā tev. Vai ir vēl kāda kaislīgāka vieta kā Parīze? Un vienā no pasaules nozīmīgākajām un ietekmīgākajām pilsētām vēstures, mākslas un kultūras ziņā, jūs noteikti atradīsiet daudz vietu, kur atstāt savu iespaidu. Tik daudz apbrīnojamu apskates objektu un garšīgu ēdienu, ka mīlestības pilsētā jutīsieties kā mājās.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Jaunava – Stokholma, Zviedrija

Tu esi ļoti praktisks un organizēts, un šīs īpašības tu paņemsi līdzi brīvdienās. Tu uzņemsies atbildību par savu atvaļinājumu. Tu uzņemies atbildību par katras ceļojuma detaļas plānošanu neatkarīgi no tā, ar ko kopā ceļojat. Daži var domāt, ka esi mazliet snobs, bet tu esi pārāk norūpējies par to, lai atvaļinājums (un tava nauda) būtu maksimāli lietderīgi pavadīts. Stokholma ir pilna ar vēsturi, un Stokholmā ir daudz ko piedāvāt. Tur ir daudz vēsturisku un kultūras apskates objektu, kas palīdzēs jums aizpildīt savu grafiku, un daudzie pilsētas restorāni, kafejnīcas un bāri piedāvā vietas, kur atpūsties, kad nepieciešams uz mirkli paņemt pauzi.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment