Auns uz Minheni, Lauva uz Parīzi: Noskaidro, kuru Eiropas pilsētu ir vērts apmeklēt tavai zodiaka zīmei

Svari – Roma, Itālija

Kā mīlētāju zīme tu dod priekšroku mīlestībai ar sev mīļajiem cilvēkiem. Tātad, atvaļinājums tev ir iespēja ļauties smalkākajām lietām dzīvē. Atvaļinājums Romā noteikti atklās tavu romantisko pusi. Sveču gaismā baudiet vakariņas divatā un labākos vīnus Eiropā vai izbaudiet fantastisku vietējo mākslu un iepirkšanos. Jūtoties ļoti jutekliski, apzīmogo savu mīlestību ar monētas metienu un skūpstu pie Trevi strūklakas.

Skorpions- Palma, Spānija

Tev nav svešs nezināmais, un tev patīk nokļūt jaunās un neparastās situācijās. Tas, ko tu ēd, kur tu dzīvo, kaisle un aizrautība ir obligāta tava atvaļinājuma sastāvdaļa. Tu esi neatkarīgs, tāpēc, ceļojot uz vietu, kur tevi ieskauj cilvēku pūļi vai kur tev ir nepieciešams gids, nav labākais variants. Spānijā ir un daudzi populāri brīvdienu galamērķi, bet jūs dodat priekšroku slēptiem dārgumiem. Izvēlaties relaksējošas brīvdienas Palmā. Šajā pilsētā ir vairāk nekā pietiekami daudz piedzīvojumu, lai apmierinātu tavas vajadzības.

Strēlnieks – Stambula, Turcija

Tu esi piedzīvojumiem bagāta zodiaka zīme, tāpēc tev patīk lieliski pavadīt laiku, iegūstot jaunus draugus un iepazīstot nezināmo. Visi zina, ka esi pilsētas cienītājs. Jūs, Strēlnieks, meklējat piedzīvojumus, tāpēc vēlaties doties uz kādu vietu ārpus ierastajiem ceļiem. Stambulā ir pietiekami iespaidīga vēsture un rosīga naktsdzīve, lai jūs izklaidētu un nodrošinātu, ka mājās atgriezīsieties ar daudz stāstiem, ar kuriem dalīties. Tev patiks sadraudzēties ar vietējiem iedzīvotājiem, doties uz kādu dzērienu un maltīti un klīst apkārt.

Mežāzis – Nikosija, Kipra

Mežāzis ir, iespējams, visgrūtāk izprotamā zīme, kad runa ir par brīvdienu plānošanu. Iemesls tam ir tāds, ka jūs labprātāk izvēlaties palikt mājās, bet jūsu izsmalcināto gaumi un prasīgo aci ir grūti apmierināt. Jums, visticamāk, ir saraksts ar lietām, ko darīt un redzēt. Jūsu ceļojuma laikā būs saraksts ar lietām, ko vēlaties paveikt, un starp tām jums ir nepieciešams pietiekami daudz laika, lai atpūstos un relaksētos. Ir slēpta pērle starp Eiropas tūristu galamērķiem, kur senā pasaule un modernās ērtības apvienojas, veidojot skaistu, unikālu pilsētu. Tiem, kas augstu vērtē tradīcijas, patiks atklāt visu vēsturi, un jūsu mīlestība pret greznību tiks pilnībā apmierināta ar neaizmirstamu atvaļinājuma pieredzi.

Ūdensvīrs -Amsterdama, Nīderlande

Inteliģents un zinātkārs, jūs nekad neesat apmierināts ar minimumu. Amsterdama ir ideālais brīvdienu galamērķis, kas sniegs jums iespēju pastaigāties savā nodabā. Amsterdamā ir vienkārši noteikumi un atvērta kultūra, kas ļaus jums justies brīvi. Šeit ir tik daudz ko darīt, ka jūsu aizņemtajam prātam nekad nebūs garlaicīgi. No rosīgām kafejnīcām un teātriem līdz krāšņiem dabas skatiem.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Zivis – Atēnas, Grieķija

Zivis ir viens no visaizrautīgākajiem cilvēkiem, tāpēc jūs esat labi piemērots ceļošanai. Kā dinamiskai un mainīgai zīmei jums patīk, ja katru dienu varat darīt ko jaunu un izpētīt katru izvēlētā galamērķa stūrīti. Atēnas ir pilsēta, kur jūs varat baudīt sabiedriskās aktivitātes, bet arī atrast laiku vienatnē. Atēnas ir viena no senākajām pasaules pilsētām, kurā var atklāt bezgalīgas senatnes bagātības. Nemaz nerunājot par to, ka jūs varēsiet izpētīt ikvienu pasaules nostūri. Jūs esat tikai dažu minūšu brauciena attālumā no dažām no pasaules slavenākajām pludmalēm. Tas ir ideāli piemērots atpūtai ar grāmatu vai sapņošanai pēcpusdienā.

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment