Sinoptiķi ceļ trauksmi par gaidāmo laiku uz otrdienas nakti! Ieteicams atteikties no āra aktivitātēm

Sinoptiķi ceļ trauksmi par gaidāmo laiku uz otrdienas nakti! Ieteicams atteikties no āra aktivitātēm un labāk vakaru pavadīt iekštelpās. 

Latvijas vēsturē karstākā diena, kurā tika reģistrēta augstākā temperatūra, bija 2014. gada 4. augusts, kad Mērsragā tika sasniegts rekordaugstais termometra rādījums Latvijas vēsturē – +37.8 grādi pēc Celsija.

Šī bija ļoti neierasta un izteikti karsta diena, kas izraisīja daudzus siltuma rekordus visā valstī. Tomēr kā zināms vakar tika pārspēts Latvijā arī pavasara siltuma rekords. Šīs dienas karstums ir vasaras cienīgs.

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 71%

0%

 

Latvijā puķes un koki parasti sāk ziedēt pavasarī, atkarībā no konkrētās sugas un klimatiskajiem apstākļiem. Parasti pirmie ziedi parādās aprīļa un maija mēnešos, kad temperatūra sāk pieaugt un saule kļūst spēcīgāka.

Daudzi koki Latvijā sāk ziedēt aprīļa beigās un maija sākumā. Piemēram, ozoli, liepas un aprikozes var sākt ziedēt šajā laika posmā. Puķu dārzi parasti ir pilni ar krāsainiem ziediem no aprīļa līdz jūnijam.

Lasi vēl: Kas noteikti jāpaveic pavasarī, lai šogad tavā mazdārziņā nebūtu gliemežu

Dažādi pavasara ziedi, piemēram, narcises, tulpes, ziemas aizsācējas, magnolijas un sīpolziedi, var rotāt dārzus un parkus šajā laikā. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka ziedēšanas laiks var atšķirties atkarībā no klimata un citiem dabas apstākļiem katru gadu.

Lasi vēl: Latvijas viena no lielākajām bankām plāno dāvināt naudu šiem iedzīvotājiem svētkos!

Tomēr sinoptiķi ceļ trauksmi par gaidāmo laiku uz otrdienas nakti! Ieteicams atteikties no āra aktivitātēm, jo tā būs drošāk! Kas gaidāms naktī? Noskaidrosim lasot tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment