Latviešu aktrise Olga Dreģe pēc mēneša svinēs 86.gadu jubileju un par sevi atklāj ko fenomenālu

Viņa ir leģendāra aktrise Latvijā. Par viņu ir dzirdējis teju katrs latvietis, kurš interesējas par latviešu filmām, seriāliem, teātriem un dažādiem mūzikliem. Olga Dreģe par sevi atklāja kādu noslēpumu, kuru jau pavisam drīz realizēs. 

Olga Dreģe, ievērojamā latviešu teātra un kino aktrise, dzimusi 1938. gada 1. martā Sarkaņu pagastā. Mākslas teātra jomā indivīds aktīvi iesaistījies kopš 1961. gada.

Pēc studiju pabeigšanas cienījamā Tēlotājmākslas teātra 3. studijā 1962. gadā viņa ieguva atzinību par ievērojamām izrādēm atzinību ieguvušajās Rīgas Kinostudijas filmās. tostarp “Vella kalpi” un “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”.

Deviņdesmitajos gados viņa iesaistījās arī politikas jomā, ieņemot 5. Saeimas deputātes amatu, pārstāvot Demokrātiskā centra partiju. Taču viņa 1995. gada 25. aprīlī veica būtisku maiņu, pieskaņojot sevi LNNK frakcijai.

 

Slavenā teātra aktrise Olga Dreģe, kurai drīzumā būs 86. dzimšanas diena, cītīgi cenšas iegūt papildu prasmes un spējas ārpus sava aicinājuma. Viņa atkal savu talantu tikai tagad, jo kādu laiku līdz saprata, ka tas ir priekš viņas, turēja to noslēpumā no sabiedŗības.

Stāstot nesen piedzīvoto, viņa atceras, kā viņas meita Zane kopā ar saviem kolektīviem no cienījamā Ogres kora “Grīva” iepriekšējos Dziesmu svētkos prasmīgi izgatavoja stiletos līdzīgas šalles, lai rotātu savu tradicionālo tērpu.

Šie smalki austie darbi pēc tam tika izstādīti cienījamā Ogres muzejā.

Lasi vēl: Dzeltenais brīdinājums: šajā reģionā Latvijā jārēķinās ar stipru snigšanu jau tuvākajā laikā

” Visu dzīvi esmu bijusi liela adītāja, bet šī adīšanas tehnika man bija jaunums”, stāsta aktrise.

Olga Dreģe pastāsta par kādu savas dzīves pareģojumu, kurš piepildījās un visai ātri. Par šo viņa tikai retajam stāsta. 

Uzzini lasot nākošajā lapā

Leave a Comment