Noslēpums atklāts: Esot zināms, ar kādu mērķi Galkins patiesībā apprecējās ar Pugačovu

(labots) 
Vai komiķa un dziedātājas attiecības ir īstas, vai arī viņiem ir neizpausti noslēpumi? Savā dzīvē Alla bija precējusies piecas reizes līdz beidzot viņa izvēlējās komiķi Maksimu Galkinu.

Šī gada sākumā zvaigžņu pāris nosvinēja divpadsmit gadu laulību, un pats komiķis šo laiku kopā ar Pugačovu nosauca par laimīgāko savā dzīvē.

Nav noslēpums, ka dziedātāja Alla Pugačova mīl greznu dzīvi. Viņa ir spējusi nopelnīt pietiekami, lai iegādātos luksusa savrupmājas, vairākas ārzemju automašīnas un vasarnīcas ārzemēs. Pugačova nekad nav baidījusies strādāt, lai sasniegtu šos mērķus.

Jaunais un daudzsološais Galkins , savā ziņā, arī kļuva par lielisku Pugačovas biznesa projektu. Ar viņa palīdzību dziedātāja atkal nonāca uzmanības centrā un turpināja uzturēt interesi par sevi nākamos divpadsmit gadus.

Vairākkārt viesojoties Pugačovas un Galkina pilī, projekta “Faktors-A” dziedātājs Sergejs Savins bija liecinieks slepenai sarunai starp māksliniekiem, kurā laulātie apsprieda, kā tieši uzturēt interesi par sevi.

 

Alla Pugačova ir leģendāra Krievijas dziedātāja, aktrise un komponiste, dzimusi 1949. gada 15. aprīlī Maskavā. Viņa ir pazīstama kā viena no visvairāk cienītajām un ietekmīgākajām figūrām Krievijas un bijušās Padomju Savienības mūzikas industrijā. Pugačova ir ierakstījusi neskaitāmus hitus un ieguvusi milzīgu popularitāti ar savu izcilo vokālo talantu un harizmu.

Lasi arī: Šodien Latvijā jo īpaši konkrētajos reģionos ir gaidāmi virpuļviesuļi! Laiks pamatīgi satrakosies

Pugačovas karjera sākās 1965. gadā, un kopš tā laika viņa ir izdevusi vairāk nekā 20 albumus un neskaitāmas singlus. Viņas mūzikas stils ietver dažādus žanrus, tostarp popu, rokenrolu un balādes. Alla ir saņēmusi neskaitāmas balvas un apbalvojumus par savu ieguldījumu mūzikā, tai skaitā prestižo Tautas mākslinieka titulu.

Papildus muzikālajai karjerai, Pugačova ir arī veiksmīga uzņēmēja un sabiedriska persona. Viņa ir piedalījusies vairākās filmās un televīzijas šovos, kā arī aktīvi darbojas dažādos labdarības projektos.

Privātajā dzīvē Alla Pugačova ir bijusi precējusies piecas reizes. Viņas pašreizējais laulātais ir komiķis Maksims Galkins, ar kuru viņa svinēja divpadsmit gadu laulību 2024. gada sākumā. Pāris ir kopā audzinājuši divus bērnus un dzīvo greznā savrupmājā, baudot ģimenes laimi un turpinot būt uzmanības centrā.

Alla Pugačova ir simbols ne tikai Krievijas, bet arī starptautiskās mūzikas kultūrai, atstājot neizdzēšamu nospiedumu mūzikas vēsturē.

Bet kas tad ir patiesais iemesls viņu laulībai?

 

Publiski zvaigžņu vīrs un sieva, šķiet, centās pārliecināt sabiedrību, ka ir neprātīgi iemīlējušies, savukārt mājās maskas nokrita un atklājās viņu patiesā būtība. Bet vai tas laika gaitā ko mainīja? 

 

“Mani pārsteidza viņu komunikācijas atšķirība. Publiski viņi runāja viens ar otru ļoti maigi. Alla Borisovna sauca viņu par Maksjušu. Bet mājās, ārpus televīzijas un fotokameru redzesloka, viņiem bija ļoti formāla komunikācija. Jau bez jebkādas “pusi-pusi”,” – viņš atklāja.

Un patiesība: jebkura pieminēšana par Pugačovas un Galkina laulību vienmēr ir nesusi vīram un sievai naudu, slavu un neierobežotu ietekmi. Ko vērti tikai humorista ar Pugačovu ieraksti, zem kuriem vienmēr tika savākti simtiem “patīk” un komentāru, kas nozīmē, ka reklāmdevēju pieplūdums pieauga daudzkārt.

2019. gadā Alla Pugačova, kas gandrīz pusgadsimtu nodevusi skatuves darbam, uz visiem laikiem ierobežoja koncertdarbību. Kopš tā laika, pielūdzot varu un naudu, māksliniece kļuva pilnībā atkarīga no Galkina.

Reiz māksliniece pat atklāja savu patieso attieksmi pret dzīvesbiedru, jautājot, vai viņa varētu mierīgi novecot kopā ar viņu blakus. Kopš tā laika abas puses ir oficiāli noformulējušas neizrunāto vienošanos. Tomēr šim nav nekāda oficiāla apstiprinājuma.

 

Slaveni psihologi ir vienisprātis – Pugačovas un Galkinas laulības pamatā noteikti nav mīlestība, bet gan aprēķins un nedaudz psiholoģijas.

Savā sievā komiķis izvēlējās nevis vienaudzi, bet sievieti, kas ir piemērota būt viņa māte. Tādējādi, kā uzskata eksperti, komiķis kompensē agrīno vecāka zaudējumu. Tomēr šo primadonna katrā gadījumā noliedz.

Tikmēr citi žurnālisti stāsta, ka tik daudz gadu laikā ir redzējuši patiesu mīlestību uzplūdu no abiem partneriem. Tas nav viltus, tas nav priekš izrādes, tas ir patiesi un tā ir mīlestība.

 

Leave a Comment