Saules aptumsuma sekas: kurām zodiaka zīmēm no 14. oktobra draud veselības pasliktināšanās

Līdz oktobra beigām vairāki horoskopa pārstāvji var saslimt ar kādu rudens vīrusu vai saslimt hronisku slimību saasināšanās dēļ.

“Drīz, 2023. gada 14. oktobrī, ar gredzenveida vai daļēju Saules aptumsumu tiks atklāts otrais un pēdējais šī gada aptumsumu koridors. Tas ilgs līdz 28. oktobrim un noslēgsies ar daļēju Mēness aptumsumu. Kurām zodiaka zīmēm šajā periodā īpaši rūpīgi jāseko līdzi savai veselībai?” – saka vēdiskā astroloģe Ruslana Krasnova.

Rudens aptumsumu koridors padarīs aktuālas biznesa un partnerattiecību, pašrealizācijas, harizmas un pašpārliecinātības jomas. Ir vērts pievērst uzmanību tam, kādi notikumi tev šajā periodā notiek, kā arī mēģināt sakārtot savu dzīvi.

Taču vienā svaru kausiņa pusē var atrasties attiecības, bet otrā – tavas paša vēlmes un personīgās robežas. Var rasties bailes nerealizēties dzīvē, palaist garām kādu svarīgu iespēju, sajust, ka personīgā dzīve atņem daudz resursu.

Ja attiecības tev ir svarīgas, tev vajadzētu censties parādīt vairāk gudrības un rast kompromisu, kas būtu piemērots abām pusēm. Apokrišņu koridora darbība sākas 3-5 dienas pirms tā sākuma un saglabājas 3-5 dienas pēc tā beigām.

 

Auns

Auniem aptumsuma koridora periodā vissvarīgākās jomas būs krīzes pārvarēšana, biznesa un partnerattiecības, kā arī pašrealizācija. Neesiet agresīvi, nepieņemiet sasteigtus lēmumus un nedariet secinājumus, neizprotot situāciju: jūs varat nožēlot sekas.

Lasi arī: Vienā reizē pērku 10 pakas lētos vates aplīšu. Tu, visticamāk, pat nenojaut, kur es viņus izmantoju.

Atcerieties, ka sasniegumu resurss slēpjas jūsos pašos un jūsu personības stiprumā. Ir lietderīgi palīdzēt citiem un darīt kaut ko noderīgu sabiedrībai. Ieteicams pievērst uzmanību veselīgam dzīvesveidam un uzturam – iespējamas kuņģa problēmas un galvassāpes.

 

Nākošajā lapā skaties tālāk citas zodiaka zīmes

Leave a Comment