Saules aptumsuma sekas: kurām zodiaka zīmēm no 14. oktobra draud veselības pasliktināšanās

Vērsis

Vērsis var saskarties ar iedvesmas trūkumu, un ir vērts kontrolēt arī izdevumus – būs kārdinājums tērēt vairāk nekā parasti. Pārāk neuztraucies, ja ceļojumi aizkavējas un viss nenotiek pēc plāna: ir labi atpūsties un atjaunoties.

Romantika palīdzēs tev virzīties uz priekšu un sasniegt jaunas virsotnes, tāpēc centies ar to atšķetināt savu ierasto dzīves ritmu. Ir vērts pievērst uzmanību aizkuņģa dziedzera, kuņģa veselībai, iespējamas arī pēdu traumas.

 

Dvīņi

Dvīņiem aptumsuma koridora laikā būs lietderīgi padomāt par svarīgu jautājumu risināšanu saistībā ar nekustamo īpašumu, transportu un mājas komfortu – ja šajās jomās vēlies kaut ko mainīt, ir vērts nākt klajā ar jaunām idejām. Tāpat tu vari domāt par vērienīgu plānu un projektu īstenošanu vai pat dzīvesvietas maiņu.

Taču nopietnus lēmumus labāk atlikt līdz aptumsuma koridora beigām. Jums vajadzētu meklēt resursus jaunās daudzsološās pazīšanās un apkārtnē. Jums jāpievērš uzmanība sirds, plaušu un potīšu veselībai. Jums arī jāstiprina imunitāte: iespējamas nopietnas saaukstēšanās vai vīrusi.

 

Vēzis

Vēži varēs pārdomāt karjeras jomu un izpausmes sabiedrībā: ja vēlies ar tām saistītas pārmaiņas, ir vērts padomāt, kādus soļus vari sākt spert jau tagad un kā tev pietrūkst, lai sasniegtu vēlamo.

Lasi vēl: No janvāra diemžēl šim Latvijas portālam vairs nevarēs pieslēgties ar internetbanku autentifikāciju

Lasi arī: Vienā reizē pērku 10 pakas lētos vates aplīšu. Tu, visticamāk, pat nenojaut, kur es viņus izmantoju.

Iespējams, tu veltīsi maz pūļu vai arī tev trūkst apņēmības un gribasspēka. Tas ir tavs veiksmes noslēpums rudens aptumsuma koridora laikā. Svarīgi var kļūt ceļojumi un komandējumi. Kas attiecas uz veselību, tev vajadzētu rūpēties par saviem pleciem un ceļgaliem.

 

Leave a Comment