43 gadu vecumā no smagas slimības mirusi dziedātāja un aktrise: ”Viņa cīnījās ilgi, un beidzot viņa ir atradusi mieru”

43 gadu vecumā no smagas slimības mirusi dziedātāja un aktrise. Viņa cīnījās ilgi, un beidzot viņa ir atradusi mieru, tā uzskata viņas māsa ar kuru viņas bija nešķiramas. 

Saskaņā ar baznīcas pieredzi, dvēsele, atdalījusies no ķermeņa, pirmās trīs dienas pavada tajās vietās, kur cilvēks dzīves laikā mīlēja atrasties, un tiek pārcelts no vienas vietas uz otru acumirklī, tikai ar domu spēku.

Tāpēc mēs dažkārt redzam mirušo viņa paša mājās, blakus tiem, kas viņam bija dārgi. Aizgājējam ir svarīgi atvadīties uz visu mūžu no saviem mīļajiem un vēlēt viņiem labu.

 

43 gadu vecumā no smagas slimības mirusi dziedātāja un aktrise Airiša Grinsteda

Pēc ilgas slimības ir mirusi atzītās R&B grupas “702” dziedātāja. Airišas Grinstedas māsa un grupas biedre apstiprināja skumjo ziņu.

Amerikāņu skatuves zvaigzne pēc ilgas slimības nomira ģimenes un draugu ieskauta. Par Airišas nāvi paziņoja viņas māsa Lemiša Grinsteda, ar kuru viņas bija nešķiramas. Dziedātāja publiskoja melnbaltu māsas fotogrāfiju.

“Ar lielām skumjām man jums jāpaziņo, ka šovakar mūžībā aizgāja mana skaistā māsa un draudzene. Viņa cīnījās ilgi, un beidzot viņa ir atradusi mieru,” paziņoja Lemiša.

Airišu R&B fani atceras kā talantīgu izpildītāju populārajā sieviešu trio, kurā līdzās māsai Lemišai (Miša) dziedāja arī Kamila Viljamsa. “Šī meitene bija kā spoža zvaigzne! Viņa bija skaista ne tikai ārēji, bet arī iekšēji. Būt ar viņu kopā uz skatuves bija prieks, ko es lološu līdz mūža galam! Mēs lūdzam lūgties un cienīt mūsu privātumu, jo mēs sērojam par lielo ģimenes zaudējumu. Es vienmēr mīlēšu tevi, tava Miša,” piebilda Grīnsteda.

 

Pagājušā gada decembrī grupas dalībnieki paziņoja, ka Airiša ņems medicīnisko atvaļinājumu nopietnu veselības problēmu dēļ, kuru dēļ viņa nevar piedalīties gaidāmajos priekšnesumos.

Airiša ir dzimusi 1980. gada 2. jūnijā. Viņai bija dvīņumāsa Oriša, kura 2008. gadā 27 gadu vecumā nomira no nieru mazspējas.

 

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes ir īpašā Visuma aizgādībā, tāpēc tās nedrīkst apbižot. Iegaumē, citādi augstākie spēki tevi sodīs

Grupa “702” tika dibināta 1994. gadā mākslinieces dzimtajā pilsētā Lasvegasā. 1996. gadā māsas kopā ar Kamilu izdeva debijas albumu “No Doubt”. Īpašu popularitāti grupai atnesa dziesma “Where My Girls At”, kas 1999. gadā kļuva par tāda paša nosaukuma albuma tituldziesmu. Pēc pēdējā albuma “Star” iznākšanas 2003. gadā grupa izjuka, dalībnieces paziņoja, ka uz laiku ietur pārtraukumu.

 

Leave a Comment