3 zodiaka zīmes ir īpašā Visuma aizgādībā, tāpēc tās nedrīkst apbižot. Iegaumē, citādi augstākie spēki tevi sodīs

Varbūt kāds nezina, ka nekad nedrīkst darīt pāri vairāku zodiaka zīmju pārstāvjiem, jo viņi ir īpašā Visuma aizgādībā. Šajās zīmēs dzimušajiem pašiem pat nav nekas īpašs nav jādara, lai atriebtos pāridarītājam, būtībā visu paveic augstākie spēki.

Šiem trim Visuma favorītiem atliek tikai padomāt par viņiem nodarītu ļaunumu, lai bumerangs jau lidotu atpakaļ kaitnieka virzienā.

Lūk, trīs horoskopa zīmes, kuras nedrīkst apbižot:

 

Ūdensvīrs

Jebkura vēlme apvainot vai pazemot Ūdensvīru pāridarītājam radīs tikai nepatikšanas. Jau sen zināms, ka doma ir materiāla. Ūdensvīra gadījumā tas atbilst par visiem 100 procentiem.

Protams, ka pāridarītājam Ūdensvīrs īpašu ļaunumu nenovēlēs, taču viņu pārņems sašutums par netaisnību, vārdiem vai rīcību, kas vērsta viņa virzienā. Tieši šīs emocijas būs stimuls atbildes triecienam. Pāridarītājs saņems atpakaļ visu negatīvismu. Tā notiks tāpēc, ka Ūdensvīrs apzinās katru domu, kas pieņemoties spēkā, nonāk līdz paša Visuma dzirdīgajām ausīm.

Šķiet, ka debesis šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir uzticējušas savdabīga tiesneša lomu. Tādējādi, darbojoties caur Ūdensvīru, Visums katram cilvēkam piešķir to, ko viņš ir pelnījis.

 

Skorpions

Enerģijas rezervju ziņā Skorpions ir līdzīgs Ūdensvīram. Turklāt Skorpiona zīmē dzimušie ir draudzīgi un atvērti, bieži izrādot līdzjūtību un sapratni. Taču Skorpioni nekad neaizmirst pāridarījumus. Un, ja apstākļu dēļ viņiem nav iespējas uzreiz atriebties pāridarītājam, tad iedarbojas domu spēks. Skorpions izstrādās izsmalcinātu atriebības plānu, kas pāridarītājam atnesīs nepatikšanas un nelaimes.

Skorpioni ir viena no zodiaka zīmēm, kas saņēmusi pietiekami daudz iespēju un dāvanu no Visuma, bet tas nav galvenais. Īstā balva ir spēcīgā enerģija, ar kuras palidzību Skorpioni var piesaistīt savā dzīvē vajadzīgus un noderīgus cilvēkus, kā arī labvēlīgus notikumus ne tikai sev, bet arī saviem tuviniekiem, draugiem un domubiedriem.

Tomēr pret nelabvēļiem Skorpions ir nesaudzīgs – dažreiz pietiek ar vienu vienīgu domu, lai ļaunums atgrieztos pie ienaidnieka.

Atšķirībā no Ūdensvīra Skorpions visas darbības veic visnotaļ apzināti un apzināti. Tāpēc labāk iet viņam ar līkumu, nestrīdēties un nelamāties, lai nenonāktu konfliktsituācijā.

 

 

Nākošo zodiaka zīmi skaties tālāk

Leave a Comment