3 zodiaka zīmes ir īpašā Visuma aizgādībā, tāpēc tās nedrīkst apbižot. Iegaumē, citādi augstākie spēki tevi sodīs

Strēlnieks

Labdabīgie un pozitīvie Strēlnieki ar savu neizsīkstošo dzīvesprieku arī ir Visuma favorīti. Zvaigznes pasargā šīs zodiaka zīmes pārstāvjus no visām negatīvajām lietām. Bet Strēlnieku nelabvēļus pašas debesis noteikti sodīs agrāk vai vēlāk, atgriežot tiem visu negatīvo pat ar uzviju.

Paši šie zīmes pārstāvji reti kuram novēl ļaunu. Lielākoties Skorpioni ir ļoti jauki, dažreiz impulsīvi, bet diezgan patīkami. Galvenais, ka viņi ir gatavi komunikācijai un kompromisiem atšķirībā no Skorpiona un Ūdensvīra.

 

Strēlniekiem ir vajadzīgs labs aizsargs, bet, protams, viņi to neatzīst. Viņi pat nedomā par jebkāda veida atriebību. Tikmēr viņu uzticēšanos var izmantot krāpnieki, kuri var ievilkt Strēlnieku savās lamatās.

Lasi vēl: “Vai zini kas pozitīvs piemīt tevī?”: Izvēlieties IŅ JAŅ formu, lai parādītu, kāda veida pozitīvas vibrācijas jums piemīt

Dažreiz šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem nepietiek enerģijas, lai paši varētu pretoties ļaunumam. Šajā gadījumā Visums bieži nāk palīgā un kļūst par Strēlnieku aizstāvi.

 

Leave a Comment