Tiek atklātas detaļas par Tukumā mīklainos apstākļos nomirušo zīdainīti; aculiecinieki ir gatavi stāstīt

Tiek atklāts kāds bija Tukumā dzimušās mazās meitenītes pirmais un pēdējais mēnesītis. Tiek skaidroti lietas apstākļi. Lūk, kas zināms! 

 

Traģisks incidents noticis kādā Tukumā dzīvojošā ģimenē, kad neizskaidrojamos apstākļos gāja bojā mēnesi vecs zīdainis.

Iestādēm iedziļinoties šajā jautājumā, sašutušie vietējie iedzīvotāji uzsver mirušā bērna vecāku nolaidīgo un potenciāli kaitīgo dzīvesveidu, ko viņi saista ar šo nelaimi.

Šis nelaimīgais notikums iezīmē kārtējo nelaimi vienas ģimenes ietvaros, jo pirms trim gadiem traģiski bojā gāja arī iepriekšējais zīdainis.

Tukumā atklāta vienu mēnesi veca zīdaiņa traģiskā bojāeja. Ir mulsinoši apzināties, ka pirms trim gadiem notika līdzīgs notikums, kad tā pati persona, kas tika dēvēta par “māti”, zaudēja vēl viena zīdaiņa dzīvību. Šoreiz puisīša.

Šī persona grūtniecības laikā lietoja alkoholu un turpināja šo ieradumu arī pēc tam. Ir ārkārtīgi svarīgi, lai šis satraucošais incidents neizvairās no citu cilvēku uzmanības.

Lasi vēl: Ko stingri ir aizliegts darīt 28. augustā? Šī tiek uzskatīta par ļoti svētu un klusu dienu

 

Kāds anonīms vietējais iedzīvotājs medijiem bija padalījies ar ļoti satraucošu informāciju. Viņš atklāj kāds bija zīdainīša pirmais un pēdējais mēnesītis, līdz bērniņš devās uz debesīm. Lūk!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment