88 gadu vecumā mūžībā devusies leģendārā aktrise: ”Viņa vienmēr paliks mūsu sirdī”

Diemžēl vakar, 23.septembrī mūžībā 88 gadu vecumā devusies ”oskarotā” aktrise un visu mīlētā sieviete Luīze Flečere. 

Luīze Flečere ir amerikāņu aktrise, kura ir zināma arī ārpus Amerikas robežām. Arī Latvijas auditorijai viņa nav sveša sieviete, bet gan izcila aktrise. Mēs viņu pazīstam no filmas “Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu”.

Aktrisei ir divi dēli. 1976. gadā aktrise saņēma ļoti īpašu balvu, kura mainīja Flečeres dzīvi un skatījumu uz to. Viņa saņēma Oskara balvu kā labākā aktrise galvenajā lomā. Tā ir ļoti nozīmīga balva un aktrises lielākais sasniegums viņas spožajā karjerā.

Lasi vēl: Šis notiek nudien reti: Zodiaka zīmes, kurām oktobrī gaidāmi profesionāli un finansiāli panākumi

Flečere aktrises karjerā bija paņēmusi pauzi. Tomēr atgriezusies aktiermākslā 1974. gadā pēc vairāk nekā desmit gadus ilgas ģimenes veidošanas un nospēlēja otrā plāna lomu Roberta Altmena filmā “Zagļi, piemēram, mēs”, ko Polīna Kāla nodēvēja par “iespaidīgi spēcīgu”, taču aktrisei Holivudā nebija augsta atpazīstamības.

Flečeres dzīvesstāsts palīdzēja kalpot par iedvesmu vienam no galvenajiem varoņiem Roberta Altmana klasiskajā 1975. gada filmā “Nešvila”, un viņam bija paredzēts tēlot varoni, kad Biks un Altmans sastrīdējās.

Arī interesanti: “Viņi redz cilvēkiem tieši cauri”. Zodiaka zīmes, kuras ir grūti apmānīt un ir lieliska intuīcija

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO ar aktrisi (no Oskara ceremonijas), kā arī FOTO no viņas karjeras un dzīves

Leave a Comment