84 gadu vecumā miris talantīgs aktieris; ģimene ir gatava atklāt viņa noslēpumu

Šis aktieris ir filmējies ļoti daudzās padomju laika kino filmās. Viņa došanās mūžībā ir liels pārdzīvojums visiem viņa atbalstītājiem. 

85 gadu vecumā miris slavenais teātra un kino aktieris, savulaik – Krievu drāmas teātra galvenais režisors Aleksandrs Bļinovs. Par to savos sociālajos tīklos paziņojis apgabala kultūras ministrs Vladimirs Solovjovs.

Aleksandrs Andrejevičs dzimis 1938. gada 8. aprīlī Uvas rajona M. Šundošaras ciemā, beidzis Ļeņingradas Teātra institūta aktiermākslas nodaļu. A. Ostrovskis un Ļeņingradas Teātra, mūzikas un kinematogrāfijas institūta režijas nodaļa.

Viņš strādāja Sverdlovskas drāmas teātrī, pasniedza vietējā teātra institūtā. Pēc pārcelšanas uz Iževsku viņš strādāja par galveno režisoru vietējos drāmas un nacionālajos teātros, bija jauniešu teātra Dart mākslinieciskais vadītājs, iestudējis vairāk nekā simts izrādes citās Krievijas pilsētās.

Lasi vēl: Dižā Zemes mutācija: astroloģe pastāstīja, ka martā mums visiem “jāpiesprādzējas” un jālido nākotnē!

Jāpiemin, ka viņš ir filmējies daudzās padomju laika filmās. Šīs filmas ir tikušas rādītas arī ārpus Krievijas robežām, tostarp Latvijā. Viņa ģimene ir beidzot gatava atklāt aktiera dzīves noslēpumu.

Ģimene atklāj, ka aktierim bērnībā esot bijusi liela psiholoģiska trauma, tādēļ kļūšana par aktieri ir bijusi grūta, taču viņš visiem spēkiem cīnījies par savu laimi un karjeru un kā tas ir redzams, tad cīņa ar savu bērnības traumu bija laika gaidā uzveikta.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Adolfs</cite>

    Spogulis atbalstat krievu karadarbibu ? Kapwc visuaiku reklamejat krivus armijas formas ? Neviemam seit nezinamus ?

Leave a Comment