8 lietas, ko sievietēm nekad nevajadzētu par sevi atklāt sociālajos tīklos

Pastāv smalka robeža starp to, ar ko drīkst dalīties sociālajos tīklos. Elegantas sievietes, kuras augstu vērtē savu privātumu, saprot, ka dažas lietas labāk paturēt privātas arī tiešsaistes atklātības laikā.

Šādām sievietēm piemīt talants saglabāt savu personīgo dzīvi privātu, vienlaikus saglabājot pievilcīgu klātbūtni sociālajos medijos.

Personīgās attiecības

Personisko attiecību privātuma saglabāšanai, īpaši sociālajos medijos, piemīt zināma pievilcība. Stilīgās sievietes to labi saprot. Viņas zina, ka pārmērīga runāšana par intīmām attiecībām bieži var novest pie nevajadzīgiem sarežģījumiem. Jebkurās attiecībās ir kāpumi un kritumi, taču labāk dalīties šajos brīžos tikai ar sev tuviem cilvēkiem.

Finanšu stāvoklis

Šajā jomā ir svarīgi saglabāt pieticību un privātuma sajūtu. Finansiālais stāvoklis ir privāta lieta, un publiska atklāšana var pavērt durvis nevēlamai uzmanībai vai spriedumiem. Pasaulē, kurā tik daudzi cilvēki izmanto sociālos medijus, lai lielītos ar jaunākajiem pirkumiem vai atvaļinājumu, ir labi, ja dažas lietas tomēr spējat paturēt pie sevis.

Mājas adrese

Pastāv satraucoša tendence, ka kāds izmanto sociālo mediju ierakstus, lai noteiktu personas atrašanās vietu. Sievietes, kuras augstu vērtē savu privātumu, labi apzinās šo risku. Viņas zina, ka dalīšanās ar savu dzīvesvietas adresi vai pat ar fotogrāfijām, kas to varētu atklāt, ir ceļš uz nepatikšanām.

Darba informācija

Orientēties profesionālajā pasaulē var būt diezgan sarežģīti bez sociālo plašsaziņas līdzekļu pievienošanas. Elegantas sievietes saprot, cik svarīgi ir nošķirt savu darba dzīvi no klātbūtnes sociālajos plašsaziņas līdzekļos. Viņas var pieminēt savu darba nosaukumu vai nozari, bet nekad nedalīsies ar konfidenciālu informāciju. Viņas zina, ka, lai gan ir labi lepoties ar to, ko viņas dara, tikpat svarīgi ir saglabāt profesionālu diskrētumu.

Personīgās problēmas

Dzīve ne vienmēr ir perfekta, neraugoties uz to, ko varētu liecināt daži sociālo mediju kanāli. Elegantas sievietes, kuras augstu vērtē savu privātumu, saprot šo realitāti. Viņas izvēlas neizcelt savas personīgās cīņas vai sūdzības sociālajos plašsaziņas līdzekļos, jo ciena sevi un citus.

Ģimenes jautājumi

Ģimenes lietu paturēšana privātumā ir cieņa pret privātumu. Aizliegums attiecas arī uz ģimenes locekļu fotogrāfiju publicēšanu bez viņu piekrišanas, jo īpaši, ja ir iesaistīti bērni. Runa ir par to cilvēku privātuma aizsardzību, kurus jūs mīlat visvairāk.

Intīmie mirkļi

Ir dzīves mirkļi, kurus ir vērts glabāt privāti. Tie ir prāk vērtīgi, pārāk intīmi, lai ar tiem dalītos ar pasauli. Tas var būt kluss rīts, lasot grāmatu, romantiskas vakariņas ar partneri vai klusa pastaiga parkā. Ne katrs mirklis ir jāfiksē un jādala sociālajos tīklos. Dažus notikumus ir labāk izdzīvot mirklī, bez uzmanības novēršanas, cenšoties uzņemt perfektu fotoattēlu vai uzrakstu.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Paroles un personiskā informācija

Šī var šķist vienkārša problēma. Tomēr sievietes, kas augstu vērtē savu privātumu, zina, ka nekad nedrīkst izpaust savas paroles, bankas informāciju vai citu sensitīvu personisko informāciju. Viņas izprot identitātes zādzības un krāpšanas briesmas un veic pasākumus, lai sevi aizsargātu.

 

 

Leave a Comment