78 gadu vecumā no ilgstošas slimības aizsaulē devies ievērojams mākslinieks: ”Viņš bija mūsu saules stars”

Diemžēl pirms īsa brīža kļuva zināms, ka aizsaulē devies ievērojams mākslinieks. Viņš ir bijis izcils piemērs daudziem aktieriem un aktrisēm. 

Liverpūles Universitātes pasniedzējs sers Olivers Lodžs 56 savus mūža gadus veltījis šīs problemātikas izpētei. Viņš atzinis, ka cilvēka dvēsele ir nemirstīga, un, nonākusi debesīs, saglabā visas savas personiskās īpašības un spēj kontraktēties ar palicējiem uz zemes.

Vairums mūsdienu parapsihologu pametuši mēģinājumus atrisināt šo jautājumu, uzskatot, ka šī mīkla nav atminama.

Daudzi cilvēki apgalvo, ka, pārejot diženajā viņpus saulē, ir pamanījuši kādu ēterisku būtni vai debesu sūtni, kuras maigais skatiens pēdējos brīžos sniedza viņiem nepārspējamu mierinājuma sajūtu. Lai gan daži apgalvo, ka šie gari sniedza palīdzību turpmākajā dzīvē, pirms tie beidzot atgriezās fiziskajā eksistencē.

Kļuvis zināms par Krievijas Lielā drāmas teātra mākslinieka n.ā.v.i. Genādijs Bogačovs nomira 78 gadu vecumā no ilgstošas slimības. Par skumjo ziņu informēja teātra vadība.

Talantīgais Genādijs Bogačovs vienmēr ieguva skaistu vīriešu lomas. Lielā drāmas teātra apmeklētājiem un kolēģiem viņš paliks atmiņā ar lomām tādās teātra izrādēs kā “Hanuma”, “Pikvika klubs”, “Revizors”, “Vilki un aitas”. Bet tagad veiksmīgā mākslinieka sirds apstājās uz visiem laikiem.

Aktiera n.ā.v.e.s sakarā teātra administrācija sniedza paziņojumu:

“Šī ir ļoti skumja ziņa mūsu teātrim, un mēs izsakām visdziļāko līdzjūtību Genādija Petroviča ģimenei un draugiem, visiem, kas viņu pazina un mīlēja. Genādijs Bogačovs visu savu profesionālo mūžu veltīja Lielajam Drāmas teātrim: 1969. gadā, tūlīt pēc Ļeņingradas Teātra institūta beigšanas, viņu trupā pieņēma Georgijs Tovstonogovs.”

Zināms, ka 78 gadus vecais Genādijs Bogačovs savas dzīves pēdējos gados cīnījās ar neārstējamu slimību. Viņš dzīvoja Sanktpēterburgā un veselības apsvērumu dēļ ilgu laiku nekāpa uz lielās skatuves. Ģimene un draugi pieņem līdzjūtības.

Lasi vēl: “Izvēlies kādu no šiem ziediem, un uzzini, kas tevi sagaida tuvākajā laikā!”; Noskaidro, kam tev jābūt gatavam

Iepriekš tika ziņots, ka mūžībā aizgājis arī skandalozais rakstnieks Eduards Bagirovs. Bet 86. dzīves gadā nomira “Lenkom” teātra mākslinieks Boriss Čunajevs.

 

Leave a Comment