74 gadu vecumā aizsaulē devusies ļoti talantīgs aktrise un leģendāras slavenības meita

74 gadu vecumā aizsaulē devusies ļoti talantīgs aktrise un leģendāras slavenības meita. Aktrise, kas filmējusies vairākās filmās aizsaulē devusies pēkšņi. 

Čārlija Čaplina meita, aktrise Džozefīne Čaplina mirusi 74 gadu vecumā

Aktrise, kas filmējusies vairākās filmās, tostarp 1971. gada filmā “Kenterberijas stāsti”, mirusi Parīzē 13. jūlijā. Par to paziņoja viņas ģimene.

Džozefīne Čaplina, Čārlija Čaplina un viņa ceturtās sievas Oonas O’Nīlas meita, mirusi 13. jūlijā Parīzē, par to paziņoja viņas ģimene. Aktrise filmējusies vairākās filmās, tostarp Pjēra Paolo Pasolini filmā “Kenterberijas stāsti”. Čaplinai bija 74 gadi.

 

Džozefīne Čaplina bija sestais no 11 komēdijas kinoleģendas Čārlija Čaplina bērniem, bet trešais no astoņiem bērniem ar aktrisi O’Nīlu, kura bija Nobela prēmijas laureāta dramaturga Eižēna O’Nīla meita.

Lasi vēl: Tas notika vienā acumirklī: aizsaulē devies leģendārs hokejists un talantīgs sportists

Čaplins iepazinās ar O’Nīlu 1942. gadā un apprecējās ar viņu nākamajā gadā. Saskaņā ar Čaplina pārstāvju teikto, mēmā kino zvaigzne “beidzot atrada patiesu laimi, un šķiet, ka viņi abi bija atraduši savus dvēseles radiniekus, neskatoties uz to, ka Oonai bija tikai 18, bet Čārlijam – 53”.

 

Leave a Comment