70 gadu vecumā slimnīcā, reanimācijas nodaļā mūžībā devies aktieris: ”Viņa mantojums dzīvos mūžam”

70 gadu vecumā mūžībā devies izcils un neatkārtojams aktieris. Viņš aiz sevis atstās milzu mantojumu. Viņa darbs kalpos kā piemērs citiem jaunajiem aktieriem. 

Ārzemju aktieris Gerijs Frīdkins no šīs dzīves šķīrās 70 gadu vecumā. Aktieris nomira reanimācijas nodaļā, kur atradās aptuveni mēnesi.

Aktieris, kurš filmā “Zvaigžņu kari: Džedaju atgriešanās” spēlēja Evoku, izdomātās radību rases varoni, tika uzņemts Jangstaunas slimnīcā Ohaio štatā ar koronavīrusa izraisītām komplikācijām. Ārsti par aktiera dzīvību cīnījās trīsarpus nedēļas, taču glābt viņu neizdevās.

Par traģēdiju ziņoja mākslinieka-liliputa radinieki. Viņa augums bija 1 metrs 20 centimetri. Viņš bija “Amerikas mazo cilvēku” organizācijas biedrs, kas atbalsta liliputus un viņu ģimenes.

“Iespējams, Gerijs nebija garš, taču viņš bija milzis savai ģimenei un draugiem. Viņa mantojums dzīvos, jo viņa stāstus turpmākos gadus stāstīs un pārstāstīs visi, kas viņu mīlēja,” teikts mākslinieka ģimenes paziņojumā par viņa nāvi.

Lasi vēl: Portāls atvērsies: 12.12.2022 – spēcīga diena. Kas jādara, lai piesaistītu naudu

Gerijs filmējās kopā ar Harisonu Fordu filmā “Pa asmeni skrejošais”. Skatītāji viņu atcerēsies pēc lomām filmās “Zvaigžņu kari”, “Sniegbaltīte” un “Krēslas zona”.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">gate token</cite>

    I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

Leave a Comment