6 sieviešu vārdi, kuru īpašnieces mīl mānīt un maldināt ; vīriešiem jāliek aiz auss, jo viņas ir negantas!

Inese

Ineses spēj parādīt izsmalcinātību maldināšanas mākslā, atpazīstot apkārtējo vājās puses un izmantojot tās savā labā. Viņu viltību var būt grūti atpazīt. Un šeit ir svarīgi atzīmēt, ka Ineses cenšas maldināt reti un dara to citiem nemanot.

Turklāt daži cilvēki uzskata, ka vārds var veidot pozitīvu vai negatīvu vibrāciju un enerģiju, atkarībā no tā nozīmes un skaņu kombinācijas.

Piemēram, vārdi ar “mīkstajiem” skaņu kombinācijām, piemēram, “ma” vai “vi”, tiek uzskatīti par mīkstiem un mierīgiem, savukārt vārdi ar “asajiem” skaņu kombinācijām, piemēram, “kr” vai “st”, var būt saistīti ar asām un enerģiskām personībām.

 

Jolanta

Jolanta var izmantot savu pievilcību un šarmu, lai hipnotizētu un novērstu uzmanību no saviem patiesajiem nodomiem. Jolanta vienmēr cenšas sasniegt to, ko vēlas savā dzīvē. Šajā gadījumā šī vārda īpašnieces cenšas izvairīties no dažādām konfliktsituācijām.

 

Lasi vēl: Veikalos “Maxima” ļoti garas cilvēku rindas; klienti steidz izpirkt konkrēti vienu produktu

Gunta

Guntai var piemist spēja apspēlēt citu cilvēku jūtas. Viņas intuitīvi izprot, kā izraisīt pareizās reakcijas, lai radītu pareizo maldinošo tēlu. Visinteresantākais ir tas, ka Gunta bieži vien pati tic savai maldināšanai.

Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka šie uzskati ir saistīti ar ezotēriskām un metafiziskām ticībām un nav zinātniski pamatoti. Lai gan daži cilvēki pieņem šos uzskatus un tic, ka cilvēka vārds var ietekmēt viņa enerģiju un personību, citi var šos uzskatus noraidīt vai tos uzskatīt par tukšiem vai nezinātniskiem.

 

Leave a Comment