6.augusts tiek uzskatīts par ūdens aizlieguma dienu – ko tas īsti nozīmē un ko šajā dienā nedrīkst darīt

Šajā dienā zemnieki nedrīkstēja kaut liellopus vai mājputnus – kāds no ģimenes varētu slikti justies. Makrina dienā nedrīkst lietot alkoholu – var izraisīt atkarību.

Laika zīmes

No rīta līst lietus – rudens būs mākoņains un raža būs slikta. Laiks ir karsts – ziema būs sausa. Debesis ir zvaigžņotas – būs laba sēņu raža. Ja mežā ir daudz zirnekļu – rudens būs ilgstošs.

Ģeomagnētiskā prognoze

Ģeomagnētiskā aktivitāte 6. augustā tiek lēsta 2 punkti no 9. Tie ir vāji magnētiskā lauka traucējumi, kas neietekmēs atmosfēru un jutīgus cilvēkus.

Cilvēki šajā rītā cēlās tik agri, lai līdz pusdienlaikam paveiktu pēc iespējas vairāk. Pēc tam viņi veltīja laiku atpūtai un laika pavadīšanai ar mīļajiem.

Ja jūs ticat tautas zīmēm, mēģiniet paveikt lielāko daļu sava darba pirms pusdienām. Tādā veidā jūs varat gūt maksimālu labumu no sava darba. Pēcpusdienā labāk atpūsties un darīt to, kas patīk. Jūs varat apgūt jaunu hobiju, apmeklēt ģimeni vai uzaicināt draugus ciemos.

Vecajās dienās mājsaimnieces vienmēr gatavoja pīrāgus ar svaigām ogām. Ar šī ēdiena palīdzību viņi cerēja piesaistīt mājai naudas veiksmi. Arī mūsu senči noteikti ēda avenes 6. augustā. Viņi ticēja, ka tādā veidā var ātrāk satikt savu mīlestību.

Bija arī mazgāšanās rituāls ar ogu sulu. Parasti šo procedūru veica neprecētas meitenes. Viņi ticēja, ka kļūs pievilcīgāki pretējam dzimumam un drīz satiks savu dvēseles radinieku.

Lasi vēl: 5.augusts būs īpaši maģiska diena. Iestāsies jaudīgs Jaunmēness, kas ikvienam sola pārsteidzošas iespējas un dāsnas Visuma dāvanas

6. augusta rīta migla, pēc mūsu senču novērojumiem, sola sasilšanu. Ja agrā stundā debesis skaidras, karstums nāks vismaz uz nedēļu.

Spēcīgs lietus dienā sola drēgnu rudeni un sliktu ražu. Ja nokrišņi izrādīsies nenozīmīgi un laika apstākļi strauji uzlabojas, tad tikai septembris būs slapjš, un oktobris jūs priecēs ar siltām dienām.

Zvaigžņotās debesis 6. augusta naktī ir ilgstošu lietusgāžu priekšvēstnesis. Vēja virziena maiņa norāda uz gaidāmiem sliktiem laikapstākļiem.

Leave a Comment