58. dzīves gadā šo pasauli ir pametis aktieris ar ļoti spēcīgu raksturu, kurš nebaidījās no darba

58 gadu vecumā šo pasauli ir pametis aktieris ar ļoti spēcīgu raksturu, kurš nebaidījās no darba arī nedēļas nogalēs. Viņš šajā darbā izjuta prieku un gandarījuma sajūtu. 

Kad zaudējam tuviniekus, mums ne tikai jātiek galā ar savām bēdām, bet arī ar daudzām problēmām. Viena no tām ir jautājums par to, ko darīt ar aizgājēja mantām. Vai tās ir jāsaglabā? Vai arī tās vajadzētu izmest?

Šajā jautājumā nav vienota viedokļa. Viss ir atkarīgs no daudziem faktoriem, sākot ar mirušā mantu materiālo vērtību un beidzot ar jūsu finansiālo stāvokli. Turklāt nozīme ir arī jūsu attiecībām ar aizgājēju. Uzzināsim vairāk.

 

Pārbaudi savas zināšanas par Latviju!

Gribam noskaidrot tavas zināšanas par Latviju! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies jautājumos par mūsu valsti!

1 / 2

Kurš ir Latvijas himnas autors?

2 / 2

Kas bija attēlots uz 5 latu naudaszīmes?

Your score is

Un pats galvenais jautājums – ko darīt ar fotogrāfijām?

Protams, nav nepieciešams atbrīvoties no šīm fotogrāfijām. Tiek uzskatīts, ka visas aizgājēja  fotogrāfijas ir jāglabā atsevišķā albumā. Kā ir ar grupu fotogrāfijām?

Ja kadrā ir vairāki cilvēki, aizgājējus ieteicams izgriezt (vēlāk to var laminēt, lai fotogrāfija ilgāk saglabātos neskarta) un ievietot citā albumā. Tomēr mūsdienās tas vairs nav tik aktuāli, tāpēc faktiski gandrīz neviens to nedara (kaut vai tāpēc, ka ir ļoti žēl sabojāt vecas fotogrāfijas).

Ir vēl viena nianse: nav ieteicams piekārt aizgājēja bildes guļamistabā, jo īpaši tajā istabā, kur guļ bērns.

 

Nu atgriezīsimies pie raksta skumjākās daļas..

Aizsaulē devies ārzemju seriālu “Pēdas” un “Kamenska” aktieris Pāvels Poimalovs

Par aktiera aiziešanas iemeslu šobrīd vēl netiek ziņots.

Marts dāvās lielu mīlestību tikai šīm zodiaka zīmēm. Laime pārklās no galvas līdz kājām

Aktieris mācījās Gorkija teātra skolas drāmas nodaļā, pēc tam GITIS režijas un aktiermākslas kursā. Aktieris ir Mironova konkursa “Aktieri dzied!” laureāts un Zelta maskas balvas nominants.

 

Lasi arī: Cik lielu summu skaidrā naudā varat ieskaitīt savā kontā? Latvijas banka sniedz informāciju cik tas ir būtiski, lai šo summu nepārsniegtu

Saņēmis Kannu starptautiskā kinofestivāla balvu kategorijā “Labākais aktieru ansamblis” par Pāvela Lungina režisēto filmu “Kāzas”, Staņislavska balvu par izrādi “Ilgu tramvajs” un “Čaikas” balvu.

 

Leave a Comment