56 gadus vecumā no vēža aizsaulē devies talantīgs aktieris; par to paziņoja viņa māsa

56 gadus vecumā no vēža aizsaulē devies talantīgs aktieris no ļoti pazīstamas filmas. Par šo sēru vēsti paziņoja viņa māsa, kura ir satriekta. 

Ja cilvēkam dzīves laikā bija daudz negatīvu notikumu un darbību, pirms aiziešanas ir svarīgi to patiesi apzināties un nožēlot grēkus. Savu Dvēseli var attīrīt arī ar Sargeņģeļa palīdzību, kas palīdz tās attīrīšanā un iznīcina negatīvo informāciju pārejas brīdī.

Sargeņģelis lūdz, lai Dvēsele tiktu pilnībā attīrīta, un negatīvā informācija neietekmēs turpmākos iemiesojumus. Izņemot gadījumus, kad negatīvā enerģija pārsniedz 80% un Dvēsele pārceļas uz izosfēru, nevis noosfēru.

 

56 gadus vecumā no vēža m.i.r.i.s filmas ”Žokļi-2” aktieris Marks Gilpins

Markam Gilpinam pagājušajā gadā tika diagnosticēta glioblastoma, smadzeņu au.d.z.ē.j.s.

Lasi vēl: Skumja vēsts: 82 gadu vecumā mūžībā devies Latvijas Kultūrā ļoti svarīga personība

Lasi vēl: Pieredzējušas saimnieces krustnagliņas izmanto ne tikai kulinārijā. Kas to būtu domājis, ka tām ir tik plašs pielietojums!

Amerikāņu mākslinieks aizgāja mūžībā pēc smagas cīņas ar vēzi. Skumjās ziņas apstiprināja viņa vecākā māsa, aktrise Perija Gilpina. Marks no.m.i.r.a. savās mājās Dalasā, Teksasā. Situāciju komēdijas “Freizers” zvaigzne atklāja, ka viņa brālim bija glioblastoma, strauji augošs, agresīvs smadzeņu audzējs.

Pagājušā gada maijā Gilpinam tika diagnosticēti divi smadzeņu audzēji, viens no tiem smadzeņu centrā. Tas nozīmēja, ka to nevarēja ķirurģiski izņemt tā atrašanās vietas dēļ.

Mākslinieka ģimene saskārās ar finansiālām problēmām, jo viņš zaudēja darbu, un viņa sievai Kaikai bija jāpaņem pagarināts atvaļinājums, lai rūpētos par savu vīru, ar kuru viņa bija precējusies 24 gadus. Ģimenē aug divi dēli – 18 gadus vecais Spensers un 16 gadus vecais Preslijs.

Lasi arī: Vīrieši nosauca 3 galvenos iemeslus, kuru dēļ ir gatavi pamest savu sievieti

 

Leave a Comment