55 gadu vecumā no retas vēžu formas aizsaulē devusies dziedātāja, modes cienītāja un izcila personība

55 gadu vecumā no retas vēžu formas aizsaulē devusies dziedātāja, modes cienītāja un izcila personība. Viņas ieguldījums ir neizmērojams un tāds tas paliks visu mūžu. 

Četrdesmitajā dienā pēc cilvēka Nā*es viņa radinieki un draugi rīko satikšanos, uz kurām parasti aicina visus mirušā radiniekus un paziņas. Šajā laikā ir jāatceras aizgājēja labie darbi un nenogurstoši jālūdz par viņa zemes grēku piedošanu.

Šajā dienā ir stingri aizliegts rīkot strīdus un attiecību noskaidrošanu. Šajā laikā nav ieteicams arī lietot alkoholiskos dzērienus, izņemot nelielu daudzumu sarkanvīna cieņas izrādīšanai.

Uz piemiņas galda jābūt tiem ēdieniem, kurus mirušais mīlējis savas dzīves laikā, bet, ja laiks iekrīt gavēnī, labāk ievērot šī perioda aizliegumus.

Aizgājusi mūžībā austrāliešu zvaigzne, kas iekaroja daudzu valstu skatuves. Žaklīna Dārka mirusi no retas vēža formas.

Sidnejā mūžībā aizgāja operdziedātāja, aktrise, kabarē māksliniece un televīzijas raidījumu vadītāja, kuras karjera bija veiksmīga gandrīz ceturtdaļgadsimtu. Žaklīnas pārstāvji paziņoja, ka viņas sirds apstājās 3. oktobrī privātajā Svētā Džordža Slim**cā pēc retas vēža formas recidīva.

 

“Viena no Austrālijas iemīļotākajām un veiksmīgākajām dziedātājām ir aizgājusi mūžībā privātā Slim**cā pēc ilgstošas cīņas ar slimību zaudēšanas. Žaklīnai Dārkai diagnoze tika uzstādīta pirms gada,” teikts oficiālajā paziņojumā.

Lasi vēl: Saules aptumsuma sekas: kurām zodiaka zīmēm no 14. oktobra draud Vese***as pasliktināšanās

Pēc 55 gadus vecās dziedātājas Nā*es palikuši mamma Dorotija Vikhema, brālis Endrjū Dārke, dzīves un radošais partneris Kanens Brīns un viņu kopīgais dēls Kansers. Austrālijas tenors ir šokēts par Žaklīnas agrīno nāvi. “Viņas dzīves mīlestība bija mūsu dēliņš Ksenanders, un no brīža, kad viņš nāca pasaulē, viņa darīja visu viņa dēļ,” pavēstīja Kanens Brīns.

 

 

Leave a Comment