5 vīriešu vārdi, kuru nēsātājiem 2023. gada sākums izvērtīsies murgā. Cerams, ka neesi viņu vidū!

2023. gads ir nule sācies, bet dažiem jau ir pienācis laiks gatavoties nākamajām dzīves problēmām. Uz kā Ūdens trusis – nākamā gada simbols – asina zobus? Vīrieši ar zemāk minētajamiem vārdiem jaunajā gadā var gaidīt nelaimes un problēmas.

Dažiem jaunais gads sāksies priecīgi un raiti, taču paveiksies ne visiem. Sekojošo vārdu īpašniekiem var šķist, ka Ūdens Trusis tīši visu iekārtojis tā, ka problēmas un grūtības viņiem būs pāri galvai.

Joprojām nav skaidrs, vai 2023.gada simbols atriebjas vīriešiem par vairākiem neizpildītiem solījumiem pagājušajā gadā. Taču ir skaidrs, ka stiprā dzimuma pārstāvji, kas ir sekojošo vārdu īpašnieki, noteikti nevarēs bezrūpīgi izbaudīt šā gada pirmo mēnesi.

Vīrietis vārdā Māris

Māris 2023. gada pašā sākumā sapratīs visu teiciena “Jaunais gads – jauns es” nozīmi. Maģiskā veidā šī vārda īpašniekam apstākļi veidosies tā, ka nāksies gandrīz pilnībā mainīt ierasto dzīvesveidu.

Un tas nozīmē, ka Māri janvārī gaida lielas pārmaiņas. Vīrieša griba un mērķtiecība neļaus krist panikā tik ļoti, ka tiks palaistas garām vairākas daudzsološas iespējas.

Bet nervi būs diezgan uzvilkti. Ir labi, ja kavalierim blakus ir sirdsdāma. Tad jaunā 2023. gada sākuma nepatikšanas būs daudz vieglāk pārdzīvot.

 

Vīrietis vārdā Ģirts

Ģirtu sagaida grūts liktenis jaunā 2023. gada pirmajā mēnesī. Tā kā Trusis ir atbildīgs par ģimenes laimi, viņš mēģinās panākt, lai Ģirts “neietu pa kreisi”. Gada simbols nolēmis atvērt acis Ģirta sievai vai mīļotajai, noņemot viņām rozā brilles.

Sākumā vēl izdosies konfliktu atrisināt mierīgā ceļā. Bet Ģirta diezgan sarežģītā rakstura dēļ viņš riskē sastrīdēties ar savu otro pusīti. Tik lielā mērā, ka pāris, ja ir precējies, var pat iesniegt šķiršanās pieteikumu.

 

Vīrietis vārdā Klements

Vīrietis ar retu un skaistu vārdu Klements arī ir starp tiem, kas nonācis Truša bēdubrāļu sarakstā. Vīrieša spītīgais raksturs neļaus izvairīties no strīdiem, kas savukārt novedīs pie bēdīgām sekām.

Lasi vēl: Tamāra Globa paziņoja, ka trīs zodiaka zīmēm gaidāms “gaišās joslas” periods: 7.-17. janvāris

Pastāv liela iespējamība, ka Klements sastrīdēsies gandrīz ar visiem draugiem un paziņām, izdegs darbā un pat nokļūs likumsargu rokās. 2023. gada pirmais mēnesis šā vārda nesētājam būs īsta spēku pārbaude. Bet vai Klements varēs to pārdzīvot, nezaudējot cieņu?

 

Nākošos vīriešu vārdus skati lasot tālāk

Leave a Comment