48 gadu vecumā slimnīcā pēc operācijas tā arī nepamodās filmu aktieris; tuvinieki ir sērās

48 gadu vecumā slimnīcā pēc operācijas tā arī nepamodās filmu un seriālu aktieris. Tuvinieki ir sērās, jo neviens neko tādu nebija gaidījis. 

Kāpēc kapsētu nav ieteicams apmeklēt naktī?

Kapsētu apmeklēšana naktī nav ieteicama vairāku iemeslu dēļ, un tas ir saistīts gan ar drošību, gan ar piemērotu un cieņpilnu uzvedību pret mirušajiem un viņu tuviniekiem. Šeit ir daži galvenie iemesli, kāpēc tas var būt nevēlams:

Drošības apsvērumi: Kapsētas bieži atrodas atklātās vietās, un naktī tiek samazināta redzamība. Iešana kapsētā naktī var radīt drošības problēmas gan attiecībā uz apmeklētāju, gan arī pašu kapsētu.

Trauksme citiem apmeklētājiem: Kapsētas ir vietās, kur cilvēki nāk atvadīties no saviem tuviniekiem un iegūt mieru. Naktī apmeklētāji var traucēt šo mieru citiem cilvēkiem, kuri izmanto kapsētu kā kluso vietu.

Redzamības trūkums: Naktī var būt sarežģītāk redzēt ceļu, norādījumus un citas iezīmes kapsētā. Tas var radīt risku, ka cilvēki apmaldīsies vai varētu kļūt par drošības risku.

Dabas aizsardzība: Dažās kapsētās, it īpaši dabiskās, var dzīvot nakts dzīvnieki vai putni. Apmeklējot kapsētu naktī, cilvēki var radīt traucējumus dzīvnieku dzīvesveidam vai pat uzņemties nepieciešamību aizsargāt dabu un dzīvniekus.

Ir svarīgi izrādīt cieņu pret mirušajiem un viņu ģimenēm, ievērojot noteiktus uzvedības standartus kapsētā. Ja cilvēks vēlas apmeklēt kapsētu, ir ieteicams darīt to dienas laikā, ievērojot kapsētas noteikumus un nodrošinot piemērotu uzvedību.

 

48 gadu vecumā pēc plaušu transplantācijas miris filmas “Amerikāņu psihopāts” aktieris Čārlzs Ofisers

Kanādiešu aktieris ir miris. Čārlzs Ofisers nespēja atveseļoties pēc sarežģītas operācijas.

Toronto tika pārtraukta aktiera, režisora, scenārista un profesionāla hokejista dzīve. Čārlzs pēdējos gadus bija cietis plaušu slimības dēļ. Pagājušā gada decembrī viņam tika veikta orgānu transplantācijas operācija, taču viņš nespēja pēc tās atveseļoties. Oficiālais nāves cēlonis bija sirdslēkmes izraisītas komplikācijas.

 

Skumjo vēsti paziņoja Toronto Black Film festivāla organizatori, kura programmā ne reizi vien piedalījās mūžībā aizgājušais mākslinieks un režisors. “Mēs esam dziļi sarūgtināti par Čārlza Ofisera zaudējumu. Viņa iespaidīgais darbs kino un stāstniecībā aizskāra daudzas sirdis. Mēs sveicām viņu TBFF jau 2013. gadā un bijām pagodināti izrādīt daudzas no viņa filmām,” sacīja festivāla pārstāvji.

Čārlzs dzimis 1972. gada 28. oktobrī Toronto, Ontario. Viņš piedzima tumšādaina britu vīrieša un Jamaikas izcelsmes kanādietes ģimenē. Zēns bija jaunākais no četriem bērniem. Čārlzs ieguva izglītību Ontario Mākslas un dizaina koledžā (OCAD). Viņš arī turpināja profesionāla hokejista karjeru Apvienotajā Karalistē, taču daudzo traumu dēļ bija spiests beigt karjeru šajā sporta veidā.

Ofisers pabeidza Neighborhood Playhouse Ņujorkā un sāka aktiera karjeru. Viņš ir spēlējis uz Kalgari teātra skatuves, filmējies seriālā “Apbedīt galveno varoni”, filmās “Amerikāņu psihopāts 2”, “Brauciens autobusā ar māsu”, īsfilmās “Melnā tēja pie Bardo”, “Furstenau noslēpumi” un citās, ziņo Metro.

Lasi vēl: Ir zināms cik no 1.janvāra maksās vizīte pie ģimenes ārsta piektdienās: ”Kaut kas traks!”

Režijā mākslinieks debitēja 2000. gadā Toronto starptautiskajā kinofestivālā, kur prezentēja savu filmu “Kad pienāks rīts”. Starp citiem viņa darbiem – īsfilma “Īsa himna”, filma “Māsa. Cīnītājs. Zēns”, par kuru viņš saņēma kinokritiķu atzinību un vairākas prestižas balvas.

Leave a Comment