42 gadu vecumā pēkšņi aizsaulē devusies seriāla zvaigzne; izskan cēlonis

42 gadu vecumā pēkšņi aizsaulē devusies seriāla zvaigzne. Izskan cēlonis. Diemžēl ģimene šajā laikā vēlas palikt viena un šo sēru mirkli pavadīt vienatnē. 

 

Mana dzīve ir piepildīta ar enerģiju un mistiskiem notikumiem, un es esmu pārliecināts, ka daudz kas no tā, kas mūs ieskauj, ir ārpus mūsu parastās uztveres. Es zinu, ka mirušie radinieki var parādīties mūsu dzīvē, lai mūs atbalstītu, mierinātu un vadītu.

Pirmā un acīmredzamākā zīme, kas liecina par aizgājēja dvēseles klātbūtni, ir virkne dīvainu notikumu vai neizskaidrojamu sakritību.

Piemēram, jums var rasties sajūta, ka kāds jūs vēro, vai arī varat piedzīvot dīvainas skaņas, smaržas vai ēnas, ko nevar loģiski izskaidrot. Šīs pazīmes var būt īpaši izteiktas brīžos, kad mēs izjūtam zaudējumu, ilgas vai uzmanības trūkumu.

Vēl viens veids, kā m.i.r.uš.i.e radinieki var izpausties, ir sapņi vai vīzijas. Parasti šādos sapņos aizgājušais radinieks skaidri un tieši sazinās ar jums. Viņš vai viņa var sniegt svarīgu informāciju, vienkārši paust savu mīlestību un atbalstu vai vienkārši mēģināt jūs mierināt.

Tomēr jāatceras, ka ne visi sapņi, pat ja tajos ir klātesošs m.i.r.u.š.a.is., ir patiesa saikne ar aizgājēju. Tāpēc, ja jums ir slikts sapnis, nevajadzētu uzreiz celt trauksmi.

 

42 gadu vecumā pēkšņi aizsaulē devusies ārzemju seriāla One Life to Live zvaigzne Amanda Deivisa.

Amerikāņu aktrise, kas pazīstama ar populāro ziepju operu, ir devusies aizsaulē. Amandas Deivisas ģimeni š.o.k.ē.ja. viņas pēkšņā agrīnā aiziešana, jo neviens neko tādu negaidīja.

Par Amandas Deivisas n.ā.v.i paziņoja viņas 77 gadus vecā mamma – aktrise Ērika Slezaka. “Ar lielām skumjām dalos ar ziņu par Amandas meitas Elizabetes Deivisas pēkšņo aizsaulē aiziešanu. Ģimene ir salauzta un šajā brīdī būtu pateicīga par privātumu,” teikts Amandas ģimenes vārdā izplatītajā paziņojumā.

 

Deivisa pusaudzes gados spēlēja savas īstās mammas varoni Viktoriju “Viki” Lordu seriālā ABC, kas tika izrādīts vairāk nekā četrus gadu desmitus.

Lasi vēl: Toms Bricis paziņo ilgi gaidītos jaunumus par pavasari! Vai beidzot varam atvadīties no ziemas pavisam?

Viki lomu viņa atveidoja arī retrospekciju sērijā 2002. un 2013. gadā, kad seriāls tika atjaunots kā tīmekļa seriāls. Līdzās mammai Amandu pārdzīvoja arī viņas 85 gadus vecais tētis, aktieris Braiens Deiviss, un 43 gadus vecais brālis Maikls. Šobrīd izskan versija, ka tā bijusi kāda neatklāta slimība.

Leave a Comment