4 zvaigžņu zīmes, kuras izliekas, ka ir aizmirsušas savu bijušo, bet tomēr tā nav

4 zvaigžņu zīmes, kuras izliekas, ka ir aizmirsušas savu bijušo partneri un savu mīlestību, bet tomēr tā nav un viņi sev patiesībā tikai melo. 

Auns

Aunam, apļa līderim, piemīt spēja rīkoties intuitīvi. Kā patiesa uguns zīme Auns ir pazīstams ar savu spēku, drosmi un vēlmi rīkoties. Kad notiek sabrukums, tas var ietekmēt viņu nervu sistēmu dziļākā līmenī, nekā šķiet.

Auns, kurš nevēlas izrādīt noteiktas ievainojamības formas, var izlikties, ka šķiršanās viņus ietekmēja mazāk nekā patiesībā. Auns parasti ir gatavs mesties nākamajā lielajā lietā, izmantojot savas personīgās stiprās puses šķiršanās procesā. Bet zem virsmas slēpjas dziļāki emocionālie slāņi.

 

Vērsis

Vērsis, būdams saistīts ar zemi un savām personīgajām vērtībām, lepojas ar to, ka uz viņu var patiesi paļauties. Ja Vērsis attiecību sākumā izjuks, visticamāk, viņiem tas klāsies salīdzinoši viegli. Taču, kad veidojas spēcīgas saites un rodas kopīgi nākotnes plāni, viņa sirdi var saplēst apziņa, ka viss nenotiek tā, kā plānots.

Vērsis, kas nav pazīstams ar savu emocionālo atvērtību, saista viņu sirdis ar godīgumu, un viņam ir dzelžaina griba nodrošināt, lai visas darbības tiktu veiktas ar pilnīgu apņemšanos. Vērsis zina, ka ir viens no atbalstošākajiem un stabilākajiem partneriem. Tas viņam padara šķiršanās procesu tik sāpīgu.

 

Lauva

Ar pārliecību un atvērtību sirsnīgais Lauva rada pasauli, kuras pamatā ir viņa dzīves attiecības un cilvēki. Kā zīme, kas tiecas pēc uzticības, attiecību beigas var radīt jautājumus par Lauvas dziļākajām brūcēm un bailēm.

Lauva, kas jūtas ievainota vai baidās, ka ir nodarījis pāri citiem, var atkāpties sevī un vilcināties parādīt ievainojamību jaunās attiecībās. Neskatoties uz savu sabiedriskumu un spēku, Lauva var valkāt bruņas, lai slēptu savu emociju ēnas puses no citiem. Ar smaidu sejā Lauva turpinās pildīt savus pienākumus un iekšēji tiks galā ar dziedināšanas procesu.

 

Skorpions

Skorpions ir zīme, kas pazīstama ar savu kaislību un intensitāti, kad Skorpions mīl, viņi mīl dziļi. Lai gan attiecību veidošana var aizņemt laiku, šķiršanās procesā viņiem ir grūti atbrīvoties.

Lasi vēl: Kādas nopietnas kļūdas mēs pieļaujam, kad mūsu stāvoklis sāk uzlaboties

Skorpions lielāko daļu šķiršanās procesa iziet viens pats, dziļi domājot un veidojot ceļu uz priekšu. Šo vientulību izraisa gan bailes tikt uzskatītam par neaizsargātu, gan viņa intensīvās dabas sekas.

Nereti Skorpions jūtas apmaldījies, kad ciešas attiecības izjūk. Pat ar pārdomām un atbalstu bijušā atlaišana ir process, kas Skorpionam jāiziet vienam. Nav vienas receptes vai grafika, un Skorpionam viss skaidri jāredz pašam.

 

Leave a Comment