4 zodiaka zīmes, kuru pārstāvjiem 2023. gads būs veiksmīgākais pēdējos gados. Varbūt tu arī esi viņu vidū!

Daudzi no mums gaida Jauno gadu, cerot mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Astroloģe Elīna Nolari pastāstīja, kuram 2023. gads jeb Melnā ūdens truša gads būs labākais laiks dzīvē.

2023.gadu mēs gaidām ar zināmām bažām. 2023. gads pēc ķīniešu horoskopa būs Ūdens kaķa gads, bet pēc japāņu kalendāra – Melnā truša gads. Abi horoskopi liecina, ka nākamais gads būs mierīgāks par 2022. gadu.

Ūdens kaķis ir tieši pretējs tīģerim, neskatoties uz to, ka abi dzīvnieki pieder pie kaķu dzimtas. Kaķis ir diplomātisks dzīvnieks, kurš vienmēr atradīs kopīgu valodu ar visiem. Tajā pašā laikā – ja Kaķis negribēs, ar viņu vienoties nebūs iespējams. Kaķi ir pārgalvīgi dzīvnieki, ar kuriem nevar panākt kompromisus.

Trusis austrumu horoskopā ir tālredzības un asa prāta, vērīguma, piesardzības, pašaizsardzības, veiklības un maiguma simbols. Gan Trusis, gan Kaķis ir mājdzīvnieki, kas 2023. gadā nesīs labestību, romantiku, ģimenes laimi un pozitīvu komunikāciju ar mīļajiem. Tajā pašā laikā ģimenes konflikti izzudīs no mūsu dzīves.

Turklāt 2023. gads būs ceturtais Mēness cikla gads. Pēc ķīniešu horoskopa, gadam vajadzētu būt laimīgam. Aicinām noskaidrot, kurām zodiaka zīmēm nākamais gads būs īpaši veiksmīgs.

Lasi vēl: Stresa tests: pirmā lieta, ko redzat šajā attēlā, jums pateiks, kā atbrīvoties no stresa

Auns

Aunam 2023. gads būs veiksmīgākais pēdējo vairāku gadu laikā. Šīs horoskopa zīmes pārstāvjus jaunajā gadā.gaida panākumi un labklājība Jau gada sākumā viņi plūks iepriekšējo pūliņu augļus, kas ļaus atpūsties un saņemt likteņa dāvanas. 2023. gadā Aunam lielākās problēmas sagādās tas, ka viņš nespēs pienācīgi atslābināties.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment