31 gada vecumā pāragri aizsaulē devusies klusa un pieticīga aktrise; diemžēl ārstu vienība ieradās par vēlu

Pirms īsa brīža publicēta sēru vēsts. 31 gada vecumā pāragri aizsaulē devusies klusa un pieticīga aktrise, kura spēja ar vienu skatienu iekarot skatītāju simpātijas. Diemžēl ārstu brigāde ieradās par vēlu. 

Tā kā tiek uzskatīts, ka pēc 40 dienām dvēsele nonāk Dieva paspārnē, pareizticīgie kristieši šajā dienā piemin aizgājušo ar īpašu dievkalpojumu, kas pazīstams kā “Četrdesmit dienu piemiņas dievkalpojums”.

Šajā dienā dvēsele beidzot atvadās no dzīvo pasaules, gaida tās likteņa lēmumu, un tāpēc lūgšanu atbalsts tai tiek uzskatīts par īpaši svarīgu.

Piemiņas dievkalpojums parasti notiek baznīcā, un to vada priesteris. Dievkalpojumā ir klāt aizgājušā ģimenes locekļi un draugi, lai lūgtu par mirušā atpūtu. Dievkalpojuma laikā priesteris lasa īpašas lūgšanas un himnas, kā arī var teikt sprediķi.

 

Lasi vēl: “Kuram gan nepatīk skaists tauriņš?”; Izvēlies skaistāko tauriņu un atklāj savas personības neticamos noslēpumus

31 gadu vecā Indijas aktrise Kerala atrasta bez dzīvības pazīmēm. Likumsargi ir pārliecināti, ka tas nav noticis dabiski. Notiek maksimāla izmeklēšana.

Pazīstamā televīzijas un filmu aktrise Kerala jeb Aparna P Naira tika atrasta bez dzīvības pazīmēm ceturtdien.  Kā vēsta vairāki vietējie mediji, 31 gadu vecā aktrise ceturtdienas vakarā tika atrasta bezsamaņā un tika steidzami nogādāta slimnīcā.

 

Diemžēl ārstu brigāde vairs nespēja aktrisei palīdzēt un nācās paziņot sēru vēsti viņas ģimenei. Kā tiek minēts, tad aktrisei palika divi nepilngadīgi bērni un vīrs.

 

Leave a Comment