3 zodiaka zīmes, kurām maijs atnesīs naudu tādos apmēros kā jums sen jau nav pat sapņos rādījies

Skorpions

Skorpions, ņemot vērā tavu milzīgo degsmi un enerģiju, ir svarīgi, lai tu arī savā manifestācijas praksē pielietotu tādu pašu intensitātes līmeni.

Tu esi eksperts naudas piesaistīšanā, jo saproti transformācijas spēku. Lai piesaistītu pārpilnību, Skorpioni zina, ka viņiem jābūt gataviem atmest vecos stereotipus un uzskatus, kas vairs nekalpo viņiem.

Ja esat Skorpions un vēlaties manifestēt naudu, sāciet ar to, ka atbrīvojaties no jebkādiem ierobežojošiem uzskatiem vai bailēm, kas jums ir saistīti ar naudu.

 

Uzraksti, kādi ierobežojoši uzskati rodas, kad aprēķini, cik daudz tev izmaksās dzīvot savu sapņu dzīvi. Piefiksējiet, kādi atkārtojošies stāsti nāk prātā – gan no ģimenes un draugiem, gan pat stāsti par to, ka “bagāti cilvēki ir ļauni” vai “tev nevar būt viss”, ko, iespējams, esat dzirdējuši bērnībā. Veiciet nepieciešamo darbu, lai atbrīvotos no šiem uzskatiem – jo to būtība ir citu pārliecība, nevis jūsu patiesība.

Lasi vēl: Vai drīkst maizi turēt ledusskapī? Zinātnieku atbilde vienkārši liek ieplesties acīm!

Kā Skorpions tu esi arī neticami mērķtiecīgs un apņēmīgs, kas ir būtiski, lai pelnītu naudu. Izmanto šo mēnesi, lai noskaidrotu savus finansiālos mērķus un konsekventi rīkotos, lai tos sasniegtu.

Izmanto savu intensīvo enerģiju, lai saglabātu motivāciju un apņēmību sasniegt savus finanšu mērķus. Ar savu aizrautību un apņēmību tu vari sasniegt vēlamo pārpilnību.

 

Leave a Comment