3 neuzticīgākās zvaigžņu zīmes – kuras tās ir? Noskaidrosim!

Zvaigžņu  zīmju lojalitātes reitings. Tad nesaki, ka neesi brīdināts! Viņu galvenās rūpes dzīvē ir piedzīvojumi.

Strēlnieks: būros ievietots putns, kuram jālido

Viņu galvenās rūpes dzīvē ir piedzīvojumi. Viņi nevar vienmēr būt piesaistīti kaut kam vai kādam, attiecībām, cilvēkam, vietai! Viņiem ir arī dziļa vēlme pastāvīgi iegūt jaunus draugus un katru dienu izmēģināt kaut ko jaunu.

Tāpēc attiecības, kas viņus izspiež, padara Strēlniekus trakus. Līdz ar to solījumu došana un pildīšana šai zīmei ir īpaši sarežģīta.

Tas nenozīmē, ka būtībā nav iespējams satikties ar Strēlniekiem. Jums tikai tie jāsaprot. Dodiet viņiem nepieciešamo brīvību, un viņi noteikti atgriezīsies pie jums. Pasaulē, kas ir tik apsēsts ar kādu, Strēlnieks vienkārši neiederas. Viņus mīlēt nozīmē viņus saprast.

 

Ūdensvīrs: pasaka, kuru jūs nekad nenoķersit

Šī zodiaka zīme nav īpaši laba, ja runa ir par emocionālo tuvību. Tomēr iemesls, kāpēc viņi dod priekšroku palikt virspusē, nevis dziļi ienirt attiecībās, ir tāpēc, ka viņi saprot emocionālās saistības atbildību.

Viņi vienkārši nav pārliecināti, vai ir tam pietiekami nobrieduši. Viņi vēlas būt pilnīgi pārliecināti, ka spēs pildīt savus solījumus. Lielākajai daļai viņu uzvedība šķiet neuzticama. Viņiem pašaizliedzīgāk šķiet pazust, pirms viņi kādam nodarījuši pāri.

Kad viņi jums uzticas, viņi to domā. Viņi, iespējams, visu mūžu var būt lojāli tikai dažiem cilvēkiem. Novērtē to!

 

Dvīņi: pārāk skaisti, lai izslēgtu attiecības

Dvīņiem patīk apžilbināt cilvēkus – un viņiem tas ir diezgan labi. Tie ir kā tauriņi, kas lido no zieda uz ziedu, izbaudot pavasara dienu. Tas liek viņiem būt pārāk vērīgiem (vai koķetēt) pret citiem, un daudzi to uzskata par nopietnu uzticības pārkāpumu.

Tas, ka Dvīņi mīl arī citus, nenozīmē, ka viņi tevi nemīl. Dvīņi redz pasauli kā iespēju pilnu pasauli! Ja domājat, ka Dvīņi paliks tikai jums uzticīgi, esiet gatavi vilties. Ietekmēt citus ir viņu rakstura pamatā.

Lasi vēl: Kad uzglabāt ķirbjus tā, lai tie visu ziemu nostāv un nesāk pūt? Ļoti viegli!

Dvīņi patiesībā ir ļoti lojāli partneri, kad viņi atrod kādu, kas viņiem patīk. Tomēr viņi nav tik viegli iespaidojami. Jums vienkārši jāiemācās dalīties tajos ar citiem, ja vēlaties, lai attiecības darbotos!

Leave a Comment